Biletini almayı unuttukları bebeklerini havaalanında bırakıp uçağa binmeye çalıştılar!

İsrail'in Ben Gurion Havalimanı'nda Belçika'ya uçacak bir çift, bebeklerine bilet almayı unuttuklarını fark etti. Ancak sonrasında yaptıkları çalışanları şoke etti. Çift biletini almayı unuttukları bebeklerini kontuarda bırakarak uçağa binmeye çalıştı.

Google Haberlere Abone ol
Biletini almayı unuttukları bebeklerini havaalanında bırakıp uçağa binmeye çalıştılar!

İsrail Havalimanları İdaresi'nden yapılan açıklamada, ebeveynlerin ikisinin de Belçika pasaportuna sahip olduğu, Ryanair'in Brüksel uçuşuna binecekleri ancak check-in kontuarları kapandıktan sonra havaalanına varabildikleri için uçağa doğrudan gitmeyi denedikleri belirtildi.

Oğlan çocuklarını bırakarak güvenlik kontrolüne koşan çifti ise şoke olan havaalanı personeli ve güvenlik görevlileri durdurdu. Yerel basın bebeklerini almaları söylenen çiftin daha sonra sorgulanmak üzere götürüldüğünü bildirdi.

Havalimanındaki Ryanair personeli yaptığı açıklamada tüm çalışanların "şokta olduğunu" söyledi. "Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştik. Gözlerimize inanamadık" diyen bir görevli ebeveynlerinin geri dönmesini bekleyen bebeğin görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.

Euronews Türkçe'deki habere göre çiftin ve bebeğin daha sonra Brüksel'e gidip gitmedikleri ise açıklanmadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin