Bilal Hancı'nın aldattığı eşi ağlayınca Tuğba Ekinci fena azarladı: At hırsızı almışsın ne diye ağlıyorsun?

Bilal Hancı tarafından ihanete uğrayan eşi Esin Çepni, konuk olduğu canlı yayında hüngür hüngür ağladı. Programın bir başka konuğu Tuğba Ekinci ise Çepni'yi "Sen ne diye ağlıyorsun bir erkek için? At hırsızı almışsın. Bıkmış senden boş ver. Kocanın görüntüsünü neden paylaşıyorsun sen" sözleriyle kalayladı. 

Google Haberlere Abone ol
Bilal Hancı'nın aldattığı eşi ağlayınca Tuğba Ekinci fena azarladı: At hırsızı almışsın ne diye ağlıyorsun?

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı, bir gece kulübünde eşini aldattığı görüntülerle bir anda magazin gündeminin en çok konuşulan ismi oldu.

Kafalar grubu üyesi Hancı'nın eşi Esin Çepni, Hancı'nın bir kadınla öpüştüğü videoları sosyal medya hesabından paylaşarak gözyaşları içinde duygularını anlattı. 

Bugün 2. Sayfa programına konuk olan ve yaşadıklarından bahseden Çepni, gözyaşlarına hakim olamayınca Tuğba Ekinci'den azar yedi. 

Esin Çepni'nin ağlamasına sinirlenen Tuğba Ekinci, "Seni sevmeyen bir adamla niye beraber oluyorsun sen? Baktın seni sevmiyor vazgeç hemen. Ağlamak nedir? Kadınlar böyle olduğu sürece erkeklerimiz de yapıyor. Beni bir ablan olarak gör. Sen ne diye ağlıyorsun bir erkek için? Sadrazam mıdır nedir yani bu? Duygusallığın da bir sebebi olmalı. Kadınlarımızdaki gurursuzluğa çok kızıyorum.

Bu mu senin kocan? Bunun tipinde alamet yok ki kızım. Bir tane iş yapan adam olsun, her şeyle uğraşanla olmaz. Sen daha güzelsin, at hırsızı almışsın. Bıkmış senden boş ver. Kocanın böyle görüntülerini neden paylaşıyorsun sen?" dedi.

Bilal Hancı'nın aldattığı eşi ağlayınca Tuğba Ekinci fena azarladı: At hırsızı almışsın ne diye ağlıyorsun?

KÜLTÜR FARKLILIKLARINDAN SORUNLAR YAŞADIK

Esin Çepni, "Bizim aramızda büyük farklılıklar vardı bunu kabul ederek evlendi. Kültür ve yetiştirme tarzı olarak. Zevklerimiz hiç ortak noktada buluşmadı. Ayrılmaya karar vermiştik ama görüşmeye devam ediyorduk. Barıştıktan sonra fiziki ve sözlü şiddete asla maruz kalmadım, öyle biri değil. İhanete de o nedenle şaşırdım" dedi.

"AİLESİNE BOŞANACAĞIMIZI SÖYLEYİP BENİ ALDATMIŞ"

İhanet görüntülerinden bahseden Çepni, "Aramızda son 1 aydır kopukluklar vardı o yüzden ayrılık kararı aldık. 'Filminin galası var' diyerek Trabzon'a gitti. Daha uçağa binmeden galanın iptal olduğunu biliyormuş ama ona rağmen bana gittikten sonra söyledi. Akşam da boşanma kararı aldığımızı ailesine söylemeye gidiyor. Daha sonra da böyle olaylar oluyor. Bana gelen mailleri kontrol ederken 2 tane kadının attığını gördüm ve açtığımda görüntüyü gördüm. Kendisini aradım." dedi.

NE OLMUŞTU?

2021 yılında nikah masasına oturduğu Bilal Hancı'nın Esin Çepni, dün sabah Instagram hesabından eşinin kendisini aldattığı görüntüleri ifşa ederek, "Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dışım sert kabuk olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum.

Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim, isterseniz beni yargılayın. Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20-20 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun, göz göze dudak dudağa şarkılar söyleyecek kadar aşağılıklaşmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin." demişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin