Bilal Hancı aldattığı eşine çiçek gönderip özür diledi! Olayın iç yüzünü anlattı

Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı görüntüleri ifşa eden Esin Çepni, canlı yayına konuk oldu. Programa çiçek gönderen Hancı, özür dileyip olayın boşandıktan sonra yaşandığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Bilal Hancı aldattığı eşine çiçek gönderip özür diledi! Olayın iç yüzünü anlattı

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı eşi Esin Çepni'yi aldattı. Eşinin kendisini aldattığı görüntüleri ifşa eden Esin Çepni, gözyaşları içinde olanları anlattı.

Bugün konuk olduğu canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan Çepni, aldatılma sürecinden bahsederken Bilal Hancı ise sunuculara mesaj atarak açıklama yaptı.

"RESMİ OLARAK BOŞANDIK"

2. Sayfa sunucularına mesaj gönderen Bilal Hancı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"2 gündür böyle bir olayla eşim Esin ve sizleri meşgul ettiğim için çok üzgünüm. Yaklaşık 3 yıldır Esin'le birlikteliğimiz vardı bunun 1 yılı sevgili 2 yılı da evlilikle geçti. Geçen sene de bir sürece girmiştik ancak sevgi bağımız olduğunu düşünerek tekrar bir araya geldik. Barıştıktan sonra 14 aydır kesintisiz sorun yaşamadan bugünlere kadar geldik. Bir süredir boşanma sürecindeydik. 19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde davamız görüldü ve hakim boşanma kararımızı verdi.

"ALKOLÜN ETKİSİYLE YAPTIM"

Paylaşılan görüntüler bu tarihten sonra bir gece mekanında alkolün etkisiyle yaptım. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını, asla yapmamam gerektiğini biliyorum. Gerek Esin'e gerek ailesine gerekse sizlerin karşısına böyle çirkin bir görüntüyle çıkmak istemezdim. 3 yıldır hayatıma çok dikkat ettim ve eşime en ufak bir dedikodu dahi duyurmadan bir evlilik yürüttüm. Boşanma sebebimizi hiçbir şekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı değildi. Evliliğimiz içinde mutsuzluk vardı bu yüzden ayrıldık. Esin de kararıma saygı duydu. Öncelikle Esin'den, ailesinden, arkadaşlarından, kendi ailem, arkadaşlarımdan ve Türk halkından çok özür dilerim. Yaşattığım bu durumdan dolayı çok üzgün ve pişmanım."

Bilal Hancı aldattığı eşine çiçek gönderip özür diledi! Olayın iç yüzünü anlattı

EŞİNE ÇİÇEK YOLLADI

Bilal Hancı eşine canlı yayında çiçek gönderdi. Hancı, çiçeğe, "Sevgili Esin, öncelikle sana, ailene ve sevenlerine böyle bir durum yaşattığım için çok üzgün ve pişmanım. Keşke yaşanmasaydı çok özür dilerim" notunu düştü. 

 Ünlü fenomen ayrıca sosyal medya hesabından da aynı açıklamayı paylaştı.

Bilal Hancı aldattığı eşine çiçek gönderip özür diledi! Olayın iç yüzünü anlattı - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin