'Bihter' filminden ilk tanıtım geldi: Kanımla, günahımla...

Prime Video'nun iddialı filmi 'Bihter'den ilk tanıtım geldi. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant ve Hande Ataizi yer alırken, oyuncuların uyumu çok beğenildi.

Google Haberlere Abone ol
'Bihter' filminden ilk tanıtım geldi: Kanımla, günahımla...

Prime Video'nun Aşk-ı Memnu uyarlaması iddialı filmi 'Bihter'den ilk tanıtım geldi. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant ve Hande Ataizi yer alırken, oyuncuların uyumu çok beğenildi.

Prime Video, bomba gibi bir giriş yapacak olan orijinal filmi 'Bihter'in tanıtımını yayımladı.

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı "Bihter" filmi, Kasım ayında Türkiye’de Prime Video ile izleyiciye merhaba diyecek.

Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eseri 'Aşk-ı Memnu'nun başka bir yorumu olan "Bihter"; tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklık üzerine zamansız ve evrensel bir hikaye sunacak.

1920’li yıllarda geçen filmin oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran bulunuyor

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in yaptığı, senaryosunu Merve Göntem’in kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise Timur Savcı ve Cemal Okan üstleniyor.

'Bihter' filminden ilk tanıtım geldi: Kanımla, günahımla...

BİHTER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Firdevs Hanım’ın küçük kızı Bihter’in hayatı, annesinin hataları ve bu yüzden maruz kaldığı imalı bakışlar tarafından gölgelenmiştir. Görkemini kaybetmiş bir hayat sürmeye pek bir itirazı yokken zengin Adnan Bey’in evlilik teklifini, dönüşmekten korktuğu annesinden kurtulmak için kabul eder. Ve varlıklı bir İstanbul beyefendisi olan Adnan Bey ile evlenerek yalıya yerleşir. Adnan Bey’in kızı Nihal, babasının Bihter ile evlenme kararına saygı göstermeye çalışsa da annesinin hatırasının ve kendisinin unutulma ihtimali onu çok üzmektedir. Bihter, sevmek ve sevilmek arzusuyla geldiği yalıda yakışıklı ve çapkın Behlül ile tanışır. Ailenin yaramaz delikanlısı olarak görülen Behlül’ün ise Beyoğlu maceraları ve dillere destan çapkınlıkları herkes tarafından bilinmektedir. Hayatı boyunca en büyük korkusu annesine dönüşmek olan Bihter, acaba kaderini yeni baştan yazabilecek midir?

Zaman içerisinde, Bihter’in annesine karşı duyduğu hırs, fark etmeden kendisinin de aynı hataları yapmasına neden olur. Güçlü, para sahibi ve arzulanan bir kadın olmanın ne demek olduğunu keşfettikçe; dönüşeceği hal Bihter’e zor günler yaşatacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin