Bihter filminden bomba sevişme sahnesi! Boran Kuzum'un çıplak görüntüsü sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant ve Hande Ataizi'nin yer aldığı; Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Bihter filmine sevişme sahnesi damga vurdu. Boran Kuzum'un çıplak görüntüsü sosyal medyayı salladı.

Google Haberlere Abone ol
Bihter filminden bomba sevişme sahnesi! Boran Kuzum'un çıplak görüntüsü sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant ve Hande Ataizi'nin yer aldığı; Halit Ziya Uşaklıgil'in 'Aşk-ı Memnu' adlı romanından uyarlanan Bihter filmine sevişme sahnesi damga vurdu. Boran Kuzum'un çıplak görüntüsü sosyal medyayı salladı.

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'nun bir uyarlaması olan Bihter filmi Amazon Prime platformu üzerinden dün izleyicinin beğenisine sunuldu.

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi oyuncuların yer aldığı Bihter'e Boran Kuzum ve Farah Zeynep Abdullah'ın sevişme sahnesi damga vurdu.

Bihter ve Behlül'ün sevişme sahnesinde Kuzum'un çıplak görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Gelen yorumlardan biri şöyle:

Bihter filminden bomba sevişme sahnesi! Boran Kuzum'un çıplak görüntüsü sosyal medyayı salladı

BİHTER FİLMİNİN KONUSU

Sevilmeye aç Bihter; zengin, saygıdeğer, ancak yaşça kendisinden büyük Adnan’ı, toplumun ve para avcısı annesinin ona yaftaladıklarından kurtulmak için bir çıkış bileti olarak görür. Fakat çok geçmeden kocasının ona olan ilgisinden tatmin olmadığını, her genç kadın gibi başka ihtiyaçları olduğunu keşfeder.

Bihter, Adnan’ın ailesinin genç ve yakışıklı üyesi Behlül’le yasak aşk yaşayacak ve bu aşk için ölmeyi bile göze alacak kadar cesur bir kadındır. Ancak Bihter’in kendini keşfetme ve özgürlük arayışına ne hanımı olduğu yalıdaki insanlar ne de yaşadığı dönem hazırdır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin