'Big Photo Show' fotoğrafçıları bir araya getirdi

Amerika’nın Los Angeles şehrinde gerçekleştirilen 'Big Photo Show' fotoğraf fuarı, amatör ve profesyonel fotoğrafçıları LA Convention Center’da buluşturdu.

Google Haberlere Abone ol
'Big Photo Show' fotoğrafçıları bir araya getirdi

LA Convention Center'da gerçekleştirilen 'Big Photo Show' fotoğraf sergisi, amatör ve profesyonel fotoğrafçıları bir araya getirdi.



Yaklaşık 16 binin üzerinde ziyaretçi çeken fuarda, sektörün önde gelen markaları son teknoloji ürünlerini tanıtırken, canlı performansla magazin dergilerine kapak olan modellerin çekimlerine de yer verildi.



 'Foto Doktor' adı atında kamera ve fotoğraf makinelerine ilişkin sorusu olan ziyaretçilere teknik destek sunulan standlarda farklı markalardan temsilciler bilgi verirken, Hollywood’un ünlü yapımlarında yer almış arabalar, serbest çekim için meraklılarına dekor olarak sunuldu.



Fuarda, fotoğraf çekiminde ve video kaydında kullanılan yeni yöntemler hakkında uzmanlar tarafından verilen bir dizi seminerin yanısıra, “Aşkın Portresi” adı altında stand açan ve askerlik görevi nedeniyle sevdiklerinden uzak olanlar için yakınlarını ücretsiz görüntüleyerek fotoğrafları görev başındaki erlere gönderen firma büyük ilgi gördü.



Washington Post, New York Times, Newsweek ve National Geographic gibi popüler Amerikan yayınlarında görev yapan foto muhabirlerin de katıldığı fuar 2 gün sürdü.  (AA)


Etiketler fotoğrafçı show
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin