'Big Brother' yarışmacısı olmak için son şans!

Star TV'de ekrana gelmeye hazırlanan 'Big Brother Türkiye'ye katılmak için başvurular bugün sona eriyor.

Google Haberlere Abone ol
'Big Brother' yarışmacısı olmak için son şans!

Endemol Shine'ın, 1999 yılından bu yana 120 ülkede, 320 sezondan fazla yayınlanmış, sadece geçen yıl 60 milyon kişinin izlediği dev yapımı 'Big Brother Türkiye' için geri sayım başladı.



ERKEKLER KADINLARA FARK ATTI



www.startv.com.tr adresinde yayınlanan formu doldurarak 'Big Brother Türkiye'ye başvuran 27 bin 500 aday ezici bir çoğunlukla erkeklerden oluşuyor. Kadınlara oranla 3.5 kat fazlasıyla başvuran erkeklerin yaş ortalaması 26. Kadınların yaş ortalaması ise 25.



"İLK SEZONDA MUTLAKA OLMALIYIM"



Çoğunlukla üniversite mezunu olan adaylar, 'Big Brother'ın tüm yurt dışı versiyonlarını izlemiş, 'Big Brother Türkiye'nin ilk sezonunda yer almayı prestij olarak görüyor ve çok istiyor.



Başvuru tarihinden çok sonra açıklanan 1 milyon liralık para ödülü de bu isteğin kanıtı. 1 milyon lira para ödülünü henüz duyurmamışken binlerce başvuru alan Big Brother evinde birbirini hiç tanımayan 8 kadın ve 8 erkekten oluşan 16 kişi, 100 gün boyunca dış dünya ile hiçir temas kurmadan yaşayacak.



POZİTİF OLMAK KAZANDIRIYOR



'Big Brother'ın kendilerine verdikleri direktifler doğrultusunda bazen akıl sınırlarını zorlayan görevleri yerine getirmek için çalışacak olan 16 kişi için temel prensip, 'pozitif olabilmek'.



137 BİN 500 DAKİKALIK GÖRÜŞME



Başvurular sürerken bir yandan da adaylarla ön görüşmeler gerçekleşiyor. Star TV Programlar Danışmanı Pelin Akat'ın da aralarında bulunduğu Star TV yetkilileri ve Endemol Shine Türkiye ekibi her bir aday ile yüz yüze görüşüyor. Ortalama 5 dakikalık bu görüşme toplamında 137 bin 500 dakika, 2 bin 291 saat, 96 güne denk geliyor.



TÜM ŞOVLARIN ÖNCÜSÜ



Çok yakında Star TV'de 'Big Brother Türkiye' adıyla yayınlanmaya başlayacak olan çatışması az, eğlencesi bol, 1 milyon lira ödüllü pozitif program, tüm dünyada 'TV şovlarının miladı' olarak kabul ediliyor.



'Big Brother' yarışmacısı olmak için son şans!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin