'Big Brother Türkiye'nin yeni lideri oldu?

Yarışmanın 5. haftasında, "Havada kova tutma" görevini başarıyla tamamlayan o isim lider oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Big Brother Türkiye'nin yeni lideri oldu?

‘Big Brother’ın verdiği liderlik görevi  ‘Havada Kova Tutma’, 12 kişinin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Saatler boyu süren liderlik görevinde Hüseyin, Demir, Emrah ve Rezan son dörde kaldı.



‘Bi'Big Brother Türkiye'nin yeni lideri oldu?g Brother’ın bu dörtlüye, göreve artık tek ayakları üzerinde devam etmelerini söylediği andan itibaren ise, mücadele daha da zorlu bir hal aldı. Önce Hüseyin’in ardından da Demir’in görevi bırakmasının ardından Rezan ve evin yeni sakini Emrah son ikiye kaldı. Rezan’ın da Emrah’ın da birinci olmak için büyük efor sarf ettikleri görevin galibi ise, içi sıvı bir karışımla dolu kovayı, tam 5 saat 29 dakika başının üzerinde dökmeden tutmayı başaran Rezan oldu. Bu galibiyet Rezan’ı, 5.haftada evin lideri yaptı. Rezan, liderliği, arkadaşlarıyla halay çekerek kutladı.



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları saat 21.45’de, eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’nin yanı sıra yılbaşı akşamı da, sürprizlerle dolu özel bölümü ile Star’da.



 



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin