Big Brother Türkiye'de 9. hafta eleme listesi belli oldu!

‘Big Brother Türkiye' evinin 9. haftasında eleme listesine hangi isimler girdi?

Google Haberlere Abone ol
Big Brother Türkiye'de 9. hafta eleme listesi belli oldu!

Big Brother Türkiye’ ev halkının ikişer isim vererek yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenenler bu kez; 4’er oy ile Gökçen ve Rezan oldu. Sinan, 3 oy ile evden gitmesi istenen üçüncü isim oldu. Dördüncü isim için ise, Alphan ve Hüseyin’e 2’şer oy ile eşit sayıda oy çıktı.



‘Big Brother’, eleme listesine girecek dördüncü ismi belirleme görevini, evin lideri olan Arsel’e verdi. Arsel, tercihini Alphan’dan yana kullandı. Böylece, ‘Big Brother Türkiye’ evinin 9. haftanın eleme listesi Gökçen, Rezan, Sinan ve Alphan’dan oluştu.



ADAYINIZI DESTEKLEYİN 



Bu dört isimden biri, Pazar akşamı (31 Ocak) ekrana gelecek  haftanın finalindeki elemeyle birlikte ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek. Evde kalmasını istediğiniz adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonunuzdan 29 Ocak Cuma günü saat 16.00’ya kadar 6400’a gönderebilir, adayınızı destekleyebilirsiniz.



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Pazar akşamları saat 22.15’de, eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin