'Big Brother Türkiye'de 8.hafta eleme listesi belli oldu!

Kimler eleme listesine adını yazdırdı? İşte yanıtı...

Google Haberlere Abone ol
'Big Brother Türkiye'de 8.hafta eleme listesi belli oldu!

Big Brother Türkiye’nin cumartesi akşamı ekrana gelen ‘Haftanın Finali’ bölümünde, ‘Big Brother’ın ev halkına verdiği ‘Çark’ görevinde ‘Eleme Listesi’ seçeneğini tutturan İdil, Seda’nın elenmesini istemiş, ‘Eleme Listesi’ seçeneğini tutturan diğer isim olan  Seda da Rezan’ın ismini söylemişti. ‘Çark’ görevi sonunda Seda ve Rezan, ‘Big Brother Türkiye’nin 8. Haftasının eleme listesine giren ilk iki isim olmuştu.  



SON İKİ İSİM İÇİN EV HALKI OYLAMA YAPTI 



8. haftanın eleme listesine girecek son iki kişi için, ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının ikişer isim vererek yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenenler; 7 oy ile Hüseyin ve 6 oy ile de Funda oldu. Böylece ‘Big Brother Türkiye’nin 8. Haftasının eleme listesi; Seda, Rezan, Hüseyin ve Funda’dan oluştu. 



Bu dört isimden biri, Cumartesi akşamı (23 Ocak) ekrana gelecek  haftanın finalindeki elemeyle birlikte ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek. Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları saat 21.45’de, eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin