'Big Brother Türkiye' yarışmasının 4.haftasında kim eve veda etti?

‘Big Brother Türkiye’nin Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
'Big Brother Türkiye' yarışmasının 4.haftasında kim eve veda etti?

Big Brother Türkiye’de Cumartesi akşamı 4. haftanın eleme heyecanı yaşandı. Hafta içinde, ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenen isim, 5 oy ile Tuğra olurken, diğer isimler Rezan ve Gökçe olarak belirlenmişti. Dördüncü isim içinse Onur ile İdil’e eşit sayıda oy çıkmış, evin lideri Sinan, İdil’in adını listeye yazmıştı.



İZLEYİCİLER DE, EV HALKI GİBİ ‘TUĞRA GİTSİN’ DEDİ



'Big Brother Türkiye' yarışmasının 4.haftasında kim eve veda etti?‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri bu kez, evden gitmesini istedikleri isim üzerinde, ev halkıyla hemfikir oldular. Ev halkının evden gitmesini en çok istediği Tuğra, izleyicilerden de en az oyu aldı ve 4. haftada, ‘Big Brother Türkiye’ evine, 1 milyon liralık rekor ödüle ve hayallerine veda etti. Üç haftadır evden gitmesi istenen isimler arasında yer alan Gökçen ise, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerden en çok oyu aldı ve ‘Big Brother Türkiye’ evinde kaldı.



İDİL ADINI ELEME LİSTESİNDEN SİLDİRDİ



Kendisine sorulan soruların cevabını doğru tahmin eden ve doğru kabloyu kesen İdil, bombayı patlatmamayı başardı ve ‘dokunulmazlık görevi’nin galibi olup, adını eleme listesinden sildirdi.



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları saat 21.45’de, eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’nin yanı sıra yılbaşı akşamı da, sürprizlerle dolu özel bölümü ile Star’da.



"'Big Brother Türkiye' yarışmasının 4.haftasında kim eve veda etti?" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin