'Big Brother Türkiye' ne zaman başlıyor? İşte, detaylar!

Dünyanın popüler yarışmasının Türkiye'de ekrana geleceği tarih belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Big Brother Türkiye' ne zaman başlıyor? İşte, detaylar!

Dünyanın popüler programlarından 'Big Brother Türkiye’nin sunucusu ve yayın tarihi belli oldu. 28 Kasım’da Star’da başlayacak ‘Big Brother Türkiye’yi Asuman Krause sunacak.



Daha önce ‘Wipeout’, ‘Var Mısın Yok Musun’, ‘Fear Factor Extreme’ gibi fenomen olmuş yine Endemol Shine Türkiye yapımı yarışma programlarını da sunan Asuman Krause’nin sunuculuğunu üstlendiği ‘Big Brother Türkiye’ yayına hazır.



EN BÜYÜK STÜDYO KURULDU



Dünyada 73 ülkede, 16 yıldır yayında olan ‘Big Brother Türkiye’ için 8 ay süren ön hazırlık tamamlandı. 3 bin metrekarelik bir alanda, 80’den fazla kamera ve 120 mikrofonla her anı izlenecek ‘Big Brother’ evini, yayına taşımak için 300 kişi gece gündüz çalışarak, Türkiye’de bugüne kadar kurulmuş en büyük program stüdyosu hazırlandı.



REKOR ÖDÜL BİR MİLYON LİRA



‘Big Brother Türkiye’ için başvuruda bulunan 30 bini aşkın kişiyle tek tek görüşüldü. Aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.



KURALLARI BIG BROTHER KOYAR



Ev halkı, ‘Big Brother’ın kendilerine verdiği görevler çerçevesinde kimi zaman akıl sınırlarını zorlayan, aksiyon ve aldatmaca dolu oyunlarına karşı pozitif rekabet çerçevesinde başarıyla çıkmaya çalışacak.



Dış dünya ile hiçbir temasın bulunmadığı evde, tek bir kural var. O da, kuralları ‘Big Brother’ın belirleyeceği… 16 kişi, 100 gün boyunca her yeni güne ‘Big Brother’ın o gün kendilerine vereceği görevleri yerine getirmek üzere başlıyor.



Big Brother, kimi zaman ev halkından eve elektrik üretmelerini kimi zaman dalgalı denizde suya düşmeden dik durabilmelerini isteyebiliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin