'Big Brother Türkiye' evinin yeni lideri kim oldu?

‘Big Brother Türkiye’ evinde 11. haftanın lideri belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Big Brother Türkiye' evinin yeni lideri kim oldu?

Big Brother Türkiye’ evinin yeni lideri belli oldu. ‘Big Brother’ın verdiği ‘Bayrak’ görevinin galibi olan Sinan, evin lideri olarak, dördüncü kez liderlik kolyesini boynuna taktı.



'Big Brother Türkiye' evinin yeni lideri kim oldu?

‘Big Brother’ın verdiği  ‘Bayrak’ görevinde Sinan ve diğerlerinin, önce Arena’daki birbirinden zorlu engelleri geçmeleri, sonra isimlerinin yazılı olduğu yerdeki bayraklardan sadece bir tanesini almaları ve son olarak da parkurdaki engelleri dönüşte yeniden geçip, bayrağı adlarının yazılı olduğu yerde toplamaları gerekiyordu. 9 kişinin kıyasıya mücadelesine sahne olan liderlik görevinde Sinan, 5 tane bayrağı, kurallara uygun şekilde herkesten önce getirip, yerine astı ve birinci oldu. Bu galibiyet Sinan’ı, 11.haftada evin lideri yaptı. Liderlik kolyesini dördüncü kez boynuna takan Sinan, ‘Big Brother Türkiye’ evinde bu hafta, dokunulmazlığın verdiği güveni yaşayacak ve aynı zamanda muhteşem ‘Liderlik Odası’nda keyif dolu bir hafta geçirecek.



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, pazar akşamları ise ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin