'Big Brother Türkiye' evinin yeni lideri kim oldu?

‘Big Brother Türkiye’ evinde 10. haftanın lideri belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Big Brother Türkiye' evinin yeni lideri kim oldu?

Big Brother Türkiye evinde 7 kişi olmasına rağmen bu hafta bir ilk yaşandı ve sadece 3 kişi; Arsel, İdil ve Gökçen liderlik mücadelesi verdi. ‘Big Brother’ın verdiği ‘boruda tutunma’ görevinin galibi olan İdil, evin yeni lideri oldu. ‘Big Brother’, ‘liderlik görevi’ni bilerek bırakıp, kural ihlali yaptığı için Arsel’i doğrudan eleme listesine aldı. Bu karar İdil’i gözyaşlarına boğdu. ‘Big Brother Türkiye’ evine ‘geri dönüş’ için izleyici oylaması da heyecanla devam ediyor.



CEZALILAR, ‘LİDERLİK GÖREVİ’NDE DE YER ALAMADI



'Big Brother Türkiye' evinin yeni lideri kim oldu?
‘Big Brother’, eleme listesine verecekleri isim üzerinde konuşup, anlaşarak kural ihlali yaptıkları için, 9. haftanın finalinde, doğrudan 10. haftanın eleme listesine alarak cezalandırdığı Onur, Sinan ve Hüseyin’i ‘liderlik görevi’nden de men etti.  9. haftanın finalinde dokunulmazlık kazanan Rezan’ın ise, ‘liderlik görevi’nde yer alıp almama kararını kendisine bıraktı. Rezan görevde yer almak istemedi.



BORUDA ASILI KALDILAR



Gökçen, Arsel ve İdil, ‘liderlik görevi’ için Arena’ya çıktı.  ‘Big Brother’ onlara ‘boruda asılı kalma’ görevi verdi. Buna göre; Arena’da asılı olan borulara el ve ayaklarıyla tutunacaklar, en uzun süre asılı kalan kişi liderliği kazanacaktı. Görev başladı ve borudan düşen ilk isim Gökçen oldu. Ardından da Arsel düştü ve görevin galibi İdil, evin yeni lideri oldu.



BU HAFTA ELEME YOK, EVE GERİ DÖNÜŞ VAR!



‘Big Brother Türkiye’nin 10. Hafta Finali’nde evde eleme olmayacak. Aksine, 9. haftanın finalinde Asuman Krause’nin de açıkladığı üzere, daha önce elenen 9 isim arasından bir veya daha fazla kişi eve geri dönecek. Ancak ev halkının bundan haberi yok. Dolayısı  ile, adları eleme listesinde olan Onur, Sinan, Hüseyin ve Arsel, hafta boyunca elenme kaygısını üzerlerinde hissetmeye devam edecek.  



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, 7 Şubat Pazar akşamı da, ‘eve geri dönüş’ heyecanının yaşanacağı  ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile saat 22.15’de Star’da. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin