Big Brother Türkiye evinde 2016'nın lideri o isim oldu!

Yarışmada 6. haftanın lideri, ‘Gemide Durma’ görevini başarıyla tamamlayarak birinci oldu.

Google Haberlere Abone ol
Big Brother Türkiye evinde 2016'nın lideri o isim oldu!

Big Brother’ın verdiği liderlik görevi  ‘Gemide Durma’ için, ev halkı Arena’daki yerlerini aldı. 11 kişinin evin yeni lideri olabilmek için yapmaları gereken ise, önlerindeki havuzu geçmek ve gemide ayakta kalan son isim olmaktı. Büyük bir mücadeleye sahne olan görevde, dakikalar ilerledikçe gemide ayakta kalabilmek daha da zorlu bir hal aldı. Bu çetin mücadelede son ana kadar ayakta kalmayı başaran İdil böylece 6.haftada liderlik kolyesini boynuna taktı. . Liderliğin ardından mutluluk gözyaşları döken İdil, ‘Big Brother Türkiye’ evinde ilk kez dokunulmazlığın verdiği güveni yaşayacak ve aynı zamanda muhteşem ‘Liderlik Odası’nda keyif dolu bir hafta geçirecek.



GÖKÇEN VE ÇAĞLA YİNE ELEME LİSTESİNDE

Big Brother Türkiye evinde 2016'nın lideri o isim oldu!


Ev halkının ikişer isimle oy verdiği, ‘Big Brother Türkiye’nin 6. haftasının eleme listesi ise; Gökçen, Çağla, Emrah ve Funda’dan oluştu. ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının yaptığı oylama sonucunda bu hafta, Gökçen ve Çağla 6’şar oy ile evden gitmesi en çok istenen isimler oldu.



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Asuman Krause’nin sunduğu ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları ise ‘Big Brother Türkiye

Haftanın Finali’ ile Star’da.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin