Bıçaklanan oyuncu yalan mı söyledi?

Cihangir'de, tinercilerin para istemesinin reddettiği gerekçesiyle bıçaklandığını öne süren Rıza Sönmez'le ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bıçaklanan oyuncu yalan mı söyledi?

Oyuncu Rıza Sönmez, önceki gün Cihangir'de 'para isteyen sokak çocukları' tarafından bıçaklandığını belirterek Karaköy Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu.



20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI



Oyuncunun şikayeti üzerine Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Olayın gerçekleştiği iddia edilen bölgedeki yaklaşık 20 kişi şüpheli olarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Rıza Sönmez'e gösterildi. Ancak Sönmez'e saldıran kişi tespit edilemedi. Soruşturmayı derinleştiren Beyoğlu Asayiş Büro ekipleri, olayın gerçekleştiği Kılıç Ali Mahallesi Coşkun Sokak üzerindeki güvenlik kameralarını da inceledi. Yapılan incelemelerde, Sönmez'in bıçaklanma anlarının yer aldığı güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı.



SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA



Görüntülerde, biri Rıza Sönmez olduğu belirtilen 2 kişinin sokakta yürüdüğü görülüyor. Ardından oyuncu ve arkadaşı geriye doğru dönerek yürümeye başlıyor. Bu sırada elinde bıçak bulunan bir kişi koşarak oyuncuya doğru geliyor. Saldırgan, elindeki bıçağı Sönmez'e savuruyor. Sönmez tekmeyle saldırıya engel olmaya çalışıyor. Ancak saldırgan daha tekrar hamle yapıyor. Saldırgan ve oyuncu yere yuvarlanıyor. Bu sırada çevredekilerin koşarak geldiği ve saldırganın elinden bıçağı almaya çalıştıkları görülüyor.



SÖNMEZ'İN ARKADAŞI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ



Güvenlik kameralarını inceleyen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi tespit etti. Saldırganın olayın yaşandığı sokaktaki bir işletmenin sahibi olduğu ve Sönmez'in arkadaşı olduğu iddia edildi. (DHA)



"Oyuncuya bıçaklı saldırı anı kamerada!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin