Biat değil, inat edenler KeçiFest’te buluşacak

İstanbul’un yaz sonu şenliklerine bir yenisi daha ekleniyor. “Biat değil, inat!” sloganıyla yola çıkan KeçiFest, 4 Eylül’de sanatkarları dinleyicilerle buluşturacak. Etkinlik Türkiye İşçi Partisi (TİP)'ne destek için KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol
Biat değil, inat edenler KeçiFest’te buluşacak

TİP yararına 4 Eylül Cumartesi günü İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta “Biat değil, inat!” sloganıyla “KeçiFest” düzenlenecek. Birbirinden değerli birçok sanatçının sahne alacağı etkinliğin biletleri satışa çıktı.

İstanbul’da sonbahar, gelecek güzel günlerin kapısını aralayacak inadı büyütmek için önemli bir etkinlikle karşılanacak. 4 Eylül’de “Biat değil, inat!” sloganıyla yapılacak KeçiFest’te güzel günlerin biatla değil, inatla geleceğine inananlar buluşacak.

KüçükÇiftlik Park’ta Türkiye İşçi Partisi (TİP) yararına düzenlenecek etkinlikte Deniz Tekin, Ediz Hafızoğlu- “Kaskadyori”, Feridun Düzağaç, Jehan Barbur, Kutlu Özmakinacı (Yüksek Sadakat), Mengene, Redd gibi birbirinden değerli sanatçılar ve gruplar sahne alacak. Etkinliğe, usta sanatçı Zülfü Livaneli de anlatımlarıyla katkı verecek. Sunumu ise Öykü Setel yapacak.

‘İNADINI DA AL GEL’

KeçiFest için yapılan çağrıda şöyle denildi:

Bu karanlığı şarkılarla, danslarla, kitaplarla, oyunlarla yok edeceğiz!

Ses sese, el ele, yürek yüreğe vererek kara bulutları dağıtacağız ve güneşli günleri hep beraber getireceğiz!

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin