Beyrut'ta Erkenci Kuş rüzgarları esti!

Demet Özdemir ve Can Yaman, Murex D'or tarafından ödüle layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Beyrut'ta Erkenci Kuş rüzgarları esti!

Ünü ülke sınırlarını aşan 'Erkenci Kuş' dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman, Arap dünyasının önde gelen ödül töreni Murex D'or tarafından ödüle layık görüldü. 6 Nisan Cumartesi günü Beyrut'ta gerçekleşen gecede Arap hayranları Demet Özdemir ve Can Yaman'a yoğun ilgi gösterdi.



Beyrut'ta Erkenci Kuş rüzgarları esti!



İzdiham yaşandı!



Ekranların fenomen ikilisi ödül töreni öncesinde ulusal basınla bir araya geldi.  Yabancı basının sorularını yanıtlayan Can Yaman ve Demet Özdemir'e gecede yoğun ilgi gösteren Arap hayranları izdihama neden oldu.



Ödül töreninde şıklıklarıyla göz kamaştıran Özdemir ve Yaman, 'En İyi Kadın Oyuncu' ve 'En İyi Erkek Oyuncu' ödüllerine layık görüldü. Oyunculara ödüllerini Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl tarafından takdim edildi.



Beyrut'ta Erkenci Kuş rüzgarları esti! - Resim : 2



Gecede Can Yaman teşekkür konuşmasını şu şekilde dile getirdi:



"Merhaba, öncelikle Murex D’or jüri üyelerine ödül için minnettarım. Dizimizin her bölümü için saatlerce çalıştık ve inanılmaz emek harcadık, bir sürü fedakarlık yaptık ve bunların hepsi ülkemizde geniş bir izleyici kitlesi tarafından takdir buldu. Bu bizi çok gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Bu inanılmaz bir his. Bu yıl ülkemizde de bir çok ödül aldık ancak bu ödül yurt dışından gelen ilk ödül olması ayrıcalıklı kılıyor. İlk etapta bizi bir araya getiren prodüktörümüz Faruk Turgut'a teşekkür ederim. Yönetmenimize, iş arkadaşlarımıza, menajerlerimize, ailem ve arkadaşlarım dahil herkesin sevgisi başarıma katkıda bulundu. Ama özellikle efsanevi rol arkadaşım Demet Özdemir'le aramızdaki inanılmaz uyumdan bahsetmek istiyorum. Birbirimizi her zaman destekledik ve bu yıl daha önce de aldığım ödüllerde söylediğim gibi bu ödülün yarısı onundur."



Beyrut'ta Erkenci Kuş rüzgarları esti! - Resim : 3



Güzel oyuncu Demet Özdemir ise ödülünü aldığı esnada şu konuşmayı yaptı:



"Uzun bir yolculuk benim için. Hayallerimin gerçekleştiğini görmek benim için çok gurur verici. Burada olmaktan çok mutluyuz herkese çok teşekkür ederim."



Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un, Yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak'ın üstlendiği 'Erkenci Kuş' her Cumartesi saat 20:00'da Star TV'de ekrana geliyor.



"Beyrut'ta Erkenci Kuş rüzgarları esti!" Galerisine Göz At



Beyrut'ta Erkenci Kuş rüzgarları esti! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin