Beyoğlu Belediyesi'nden 'merdiven' açıklaması!

Beyoğlu Fındıklı'da gökkuşağı renklerine boyanan merdivenler, dün gece tekrar griye boyandı.

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu Belediyesi'nden 'merdiven' açıklaması!

Beyoğlu Fındıklı'da orman mühendisi Hüseyin Çetinel tarafından gökkuşağı renklerine boyanan merdivenler, dün gece tekrar griye boyandı.



Sabah olayı duyarak gelen Hüseyin Çetinel, "Sabaha karşı boyandığını haber aldım. Çok üzüldüm, berbat bir şey. Merdivenleri herhangi bir eylem, veya grup için boyamadım" diye konuştu. 



Fındıklı'dan Cihangir'e çıkan Salıpazarı Yokuşu'nun merdivenleri, geçtiğimiz günlerde 64 yaşındaki Hüseyin Çetinel, damadının da yardımı ile bir haftada gökkuşağı renklerine boyadı. Sabah saatlerinde çevre sakinleri merdivenlerin tekrar griye boyandığını şaşkınlıkla gördü. Merdivenleri henüz kimlerin boyadığı kesinlik kazanmazken, Hüseyin Çetinel, haberi alır almaz merdivenlerin başına geldi. 



Olay sosyal medyada yayılınca habercilerin ilgi odağı oldu. Üzüntü ile merdivenlere bakan Hüseyin Çetinel; "Dün pırıl pırıldı, rengarenkti. Şimdi görmüş olduğunuz gibi kül rengi olmuş. Sabaha karşı boyandığını haber aldım. Üzüldüm. Çok üzgünüm. Berbat bir şey. Bütün doğa renkli, kediler renkli, kuşlar renkli, çiçekler, dağlar renkliyken bu gri renk nereden çıkmış. Tekrardan boyamayı henüz düşünemiyorum" dedi. 



Sabaha karşı belediye araçları görülmüş Çevredeki bir kamu kuruluşunun gece nöbetçilerinden 06.30 sıralarında belediye araçlarının uzaklaştığını duyduğunu söyleyen Hüseyin Çetinel, "İşi bitirip gitmişler. Ama hangi belediye boyadı, şahıslar kimler, bunları bilmiyorum' dedi. 



BEYOĞLU BELEDİYESİ'NDEN "BİZ YAPMADIK" AÇIKLAMASI 



Haberin sosyal medyada yayılmasıyla Beyoğlu Belediyesi'nden, "Biz yapmadık, kim ve ya kimlerin yaptığını araştırıyoruz" yönünde bir açıklama yapıldı. DHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin