Beymen’den 5 milyon TL’lik destek

Beymen, Koronavirüs mücadelesi için 2 milyon TL'lik nakdi bağışın yanı sıra, doktor ve sağlık çalışanlarına bağışlarıyla birlikte toplam 5 milyon TL değerinde destekte bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Beymen’den 5 milyon TL’lik destek

Beymen, Koronavirüs mücadelesi için Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL bağışladı. Ayrıca şirket, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne toplam 1 milyon TL bağışladı.

Beymen nakdi bağışın yanı sıra, doktor ve sağlık çalışanlarının haftalık temiz kıyafet ihtiyaçlarını karşılayabilmek için özel hazırladığı giyim paketlerini ulaştırarak, diğer bağışlarıyla birlikte toplam 5 milyon TL değerinde destekte bulunuyor.

Bu zor dönemde beraberlik ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüldüğünü söyleyen Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. CEO’su Elif Çapçı, “Bu mücadeledeki özverili çalışmaları için başta doktor ve hemşirelerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm uyarı ve önlemleri dikkate alarak ve uygulayarak, elele vererek, birbirimize destek olarak bu zor zamanları birlikte aşacağız” dedi.

Etiketler Beymen Koronavirüs
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin