Beylikdüzü'nde can pazarı. Mafyanın olduğu araca kurşun yağdırdılar. Suikast silahı ortaya çıktı

Beylikdüzü'nde Azerbaycanlı mafya babasının ve yeğeninin içinde olduğu araç, kim olduğu belli olmayan kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Google Haberlere Abone ol
Beylikdüzü'nde can pazarı. Mafyanın olduğu araca kurşun yağdırdılar. Suikast silahı ortaya çıktı

Geçtiğimiz gün 22.30 sıralarında Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde yaşanan olayda 2020'de Antalya'da suikast sonucu öldürülen Lotu Quli lakaplı Nadir Salifov’un yeğeni Magamet Kurbanovi, emekli polis memurları Yılmaz Demir, Mehmet Acermen ve Gürcistan uyruklu İsrafil Orujov'un bulunduğu seyir halindeki 34 CZT 300 plakalı otomobil, kimliği belirsiz şahıslarca kullanılan başka bir araç tarafından takip edildi.

Şahıslar bir süre sonra otomobilin yanına geldi ve araca yan taraftan defalarca ateş etti. 19 merminin isabet ettiği araç levha direğine çarparak durabildi.

Kazanın ardından saldırganlar otomobilin ilerisine gidip durarak uzaktan bir süre daha ateş etti. Ardından araçları ile gözden kayboldu.

EMEKLİ POLİS HAYATINI KAYBETTİ

Araçtaki emekli polis Yılmaz Demir saldırıda hayatını kaybetti. Kurbanovi, Acermen ve Orujov ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Hayatını kaybeden emekli polis ise ambulansla Adli Tıp Morgu’na götürüldü. 

Saldırıda etrafa saçılan yirminin üzerinde mermi kovanı bulundu. Mermilerden biri cadde üzerindeki bir işyerinin önünde park halindeki 34 FAG 958 plakalı aracın camına isabet etti. Polis ekipleri inceleme çalışmaları için caddeyi bir süre kapattı. 

2 TABANCA VE 2 SUİKAST SİLAHI ELE GEÇİRİLDİ

Olayın ardından başlatılan geniş çaplı inceleme sonucunda saldırıyı düzenleyenlerin Özbekistan uyruklu bir çetenin üyeleri oldukları ihtimali üzerinde duruldu. Olaydan saatler sonra, saldırıda kullanılan araç terk edilmiş halde bulundu. Aramaların sonucunda ise 2 tabanca ile 2 suikast silahı ele geçirildi. Şüphelilerin bıraktığı araç incelenmek için emniyete ait otoparka çekildi.  

Beylikdüzü'nde can pazarı. Mafyanın olduğu araca kurşun yağdırdılar. Suikast silahı ortaya çıktı

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin