Beyin kanaması geçiren Zaman yazarının sağlık durumu nasıl? Doktoru açıkladı

Zaman gazetesi Yazarı ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) Direktörü Prof. Dr. Seyfettin Gürsel'in sağlık duruyla ilgili açıklama yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Beyin kanaması geçiren Zaman yazarının sağlık durumu nasıl? Doktoru açıkladı

Zaman gazetesi Yazarı ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) Direktörü Prof. Dr. Seyfettin Gürsel'in, geçirdiği beyin kanamasının ardından solunum cihazından çıkarıldığı, ilk güne göre de hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı. Gürsel'in zihinsel ve sinir sisteminde her hangi bir sorunu olmadığı öğrenildi.



Türkiye Ekonomi Kurumu (TEK) tarafından Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 4. Uluslararası Ekonomi Konferansı'na konuşmacı olarak katılan Zaman gazetesi Yazarı Prof. Dr. Seyfettin Gürsel, önceki gün sabah saatlerinde kaldığı otelde rahatsızlanarak önce Kemer Devlet Hastanesi'ne ardından da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.



Burada beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Prof. Dr. Gürsel yoğun bakıma alınmıştı. İlk etapta hayati tehlikesi bulunduğu açıklanan ve solunum cihazına bağlanan Gürsel, dün itibariyle solunum cihazından çıkarıldı. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin