Beyaz TV'den flaş Seren Serengi kararı! Söylemezsem Olmaz programından gönderildi

Seren Serengil, Beyaz TV’de ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz’dan kovuldu, ortalık karıştı. Bircan Bali ve Arto programda iki kişi kalırken arka planda yaşananlara dair detaylar ise ağızları açık bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Beyaz TV'den flaş Seren Serengi kararı! Söylemezsem Olmaz programından gönderildi

Hafta içi her gün Beyaz TV'de ekrana gelen magazin programı Söylemezsem Olmaz’da ortalık karıştı. Başroldeki isim ise skandallarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil

Medyaradar'ın haberine göre takıntılı olduğu, ünlü ve başarılı isimlere Beyaz TV yayınlarında demediğini bırakmayan, hakaret ve iftiralar yüzünden hem kendisinin, hem de kanalın sürekli mahkemelik olmasına sebep olan daha önceleri Star TV ve tv100’deki programına son verilen Seren Serengil, son olarak Beyaz TV’den de kovuldu. Yaşananlar ise ağızları açık bıraktı.

EKİPLE YAŞANAN ANLAŞMAZLIK

Son aylarda Söylemezsem Olmaz sunucuları Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil kendi aralarında ayrışmalar yaşamaya başladı.

Geçtiğimiz haftalarda ekipte yer alan Arto'nun Seren Serengil'in küs olduğu Gülben Ergen'den özür dilemesi ise işleri kızıştırmıştı.

Ekip, canlı yayında yüzleşip Seren Serengil’in kendisine yapıldığını ileri sürdüğü ‘mobbing’ iddialarını masaya yatırsa da üç isim aralarında bir türlü uzlaşma sağlayamadı.

Seren Serengil’in yayına çıkmaya devam etmesine rağmen gerginlik iyiden iyiye kendisini hissettirdi.

OSMAN GÖKÇEK’E TELEFON

Birkaç yıl önce Söylemezsem Olmaz'ın kadrosuna katılan Seren Serengil, 9 Ocak Pazartesi günü yani dün programda yeni bir problem çıkardı ve sinirler gerildi.

YAPIMCI SEREN SERENGİL’İ KOVDU

Ayrıldığı eşi Yaşar İpek'i de gizlice kameraya alan Seren Serengil, Avukat Feyza Altun’a da aynısını yapıp aldığı ses kaydında yapımcısı Bilal Özbilge’yi ‘yasaklı madde kullanan’ kişi durumuna düşürünce işler çirkinleşti. Ancak söz konusu hamlelerin ardında yeni detaylar ortaya çıktı.

İddialara göre Seren Serengil, yapımcı Bilal Özbilge’yi kovdurup yerine kendi yapımcısını getirmek istedi.

Ancak planları tutmayan Seren Serengil’in dünkü programdaki son tartışma hamlesi bugüne dek hep arkasında duran yapımcı Bilal Özbilge’nin de sabrını taşırdı ve kanaldan kovuldu.

'ÇIK, GİT GELME'

Yaşanan tartışmayı Beyaz TV’nin sahibi Osman Gökçek’e ileten yapımcı Bilal Özbilge ardından Seren Serengil’e “Çık, git gelme” dedi.

Bunun üzerine Seren Serengil de programa çıkıp, hemen sonrasında canlı yayını terk etti ve gitti.

HASTANELİK OLDU

Yaşananlar nedeniyle ‘hastanelik’ olan Seren Serengil’in Instagram hesabından paylaşım yapan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, ünlü ismin şuur bulanıklığı yaşadığını söyleyerek "Sabah gayet iyiydi. İşine gitti ama yine ne olduysa tansiyonu 18/10. Şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3 kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim ve sizlerle paylaşacağım" dedi.

YERİNE İKİ İSİM DÜŞÜNÜLÜYOR

Seren Serengil’in yerine Ece Erken ya da Pınar Eliçe’nin geleceği söylentileri ortalıkta dolaşıyor.

ANNESİYLE DE DAVALIK OLMUŞTU

Seren Serengil, geçtiğimiz haftalarda annesiyle de davalık olmuştu.

Nevin Teoman, noterden imzasını alıp evinin tapusunu kendi üzerine geçirdiği iddiasıyla kızı Seren Serengil'e dava açmış ve şunları söylemişti: "Kızım beni kandırdı. Ne sağlık sigortamı ödedi, ne de faturalarımı. Aylarca doğal gazsız oturdum. 30 milyonluk dairemi de üzerine geçirdi, kendisine dava açtım."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin