Beyaz TV spikeri, Fox TV'deki meslektaşını çok kızdıracak!

'Uyan Türkiyem' programının sunucusu Tahir Sarıkaya, İsmail Küçükkaya'yı bombaladı.

Google Haberlere Abone ol
Beyaz TV spikeri, Fox TV'deki meslektaşını çok kızdıracak!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Uyan Türkiyem' programının sunucusu Tahir Sarıkaya, kendisine bir izleyicisi tarafından 'taraflı mısınız?' şeklinde gelen twet üzerine bu mesleği yapanların taraf olmaları gerektiğini belirterek, "Ne şiş yansın ne kebap yansın, bana dokunmayan yılan bin yaşasın demekle olmaz. Spikerlerin de elbette tarafı olmalı. Bende taraflıyım" dedi. 



FOX SPİKERİNE ÇOK AĞIR SÖZLER 



Tahir Sarıkaya Fox TV spikeri Akşam Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'ya çok ağır ifadeler kullandı. 



İşte Sarıkaya 'nın sözleri: 



"Biz sunucular olarak elbette taraflı olmalıyız. Tarafsız diye bir şey olmamalı diye düşünüyorum. 'Ne şiş yansın ne kebap yansın bana dokunmayan yılan bin yaşasın' demekle olmaz. İnsan cesur olmalıdır. Yorum yapan insanlar yorumlarını televizyon kanallarında söylemelidir. Adam sabah çıkıyor ekranlara örneği de var mesela. Bir televizyon kanalında eskiden genel yayın yönetmenliği de yapan aynı bir spiker yakınımız hala bizimle beraber aynı saatte ekranlara çıkıyoruz. 



Hükümet eleştirilir ya da eleştirilmez iyi şeyler söylenir. Ben burada hükümetin avukatlığını da yapmıyorum. Bu ekranda hükümeti de yapmış olduğu bazı çalışmalardan dolayı eleştirmişimdir. Eleştiririz yeri geldiğinde. Ama insan net olmalı.



'Amerika 'dan mı direktif alıyorsun?' 



Bir sabah programı yapan arkadaşımız geçtiğimiz yıl bir gazetede genel yayın yönetmenliği görevi yapıyordu. Ardından da ayrıldı bir televizyon kanalında sabah haberleri sunuyor. Aynı saatlerde ekranlara çıkıyoruz. Yemin ediyorum militanca yayın yapıyor. Ben ona buradan söylüyorum. Amerika 'dan mı direktif alıyorsun sen militanca yayın yaparken? 



Kendisinin yazılarına baktım Akşam gazetesinde genel yayın yönetmeni iken, 'Başbakan Erdoğan ile uçağa bindim. Bağdat'tan Türkiye'ye geliyoruz. Başbakan şöyle iyi, Başbakan yalan söylemeyen bir siyasetçi, şu kadar icraatları var' diye yazan sen miydin? Sendin. 



'Sol gazetesi seni tehdit etti mi?'

 

Mit Başkanı'nı övdün. Ardından, 'Başbakan ile beraber iyi çalışmalar yapıyor. Mit Başkanı'nı çok başarılı buluyorum' dedin köşe yazılarında. Ardından sol gazetesi seni tehdit etti mi "Neden hükümete bu kadar çok yakınsın" diye? etti. 



Dış işleri bakanı Ahmet Davutoğlu hakkında köşende 'Davutoğlu bir yılını doldurdu. Güzel çalışmalar yaptı" yazdın. Şimdi televizyonunda yorum yaparken hükümetin dış politikasını eleştiriyorsun. 



'Bir yılda ne değişti?' 



İnsan tutarlı olacak. Hükümeti eleştiriyorsan eleştirirsin. Bir yılda senin yorumlarında ne değişti? Ne oldu da senin için bir yılda hükümet iyiyken kötü oldu? Militanca yayın yapıyorsun bunu net söylüyorum sana."



Sarıkaya'nın sözleri ekrana böyle yansıdı:





 



Fox TV spikerinden kendisini eleştiren meslektaşına cevap gecikmedi: Talimat vermişler
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin