Beyaz, şov programında kanalını fırçaladı: Demek ki kıvırmak lazım!

Ünlü televizyoncu, dün akşam ekrana gelen programında sert sözler söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Beyaz, şov programında kanalını fırçaladı: Demek ki kıvırmak lazım!

Kanal D'de Cuma geceleri ekrana gelen 'Beyaz Show'un sunucusu Beyazıt Öztürk, programın dün gece yayınlanan bölümünde kanal şakayla karışık isyan etti.



Dün akşamki programı 23.15'de yayına giren Beyaz, şu şekilde konuştu:



"Saat 23:15. Beyaz Show yayın saatini iki hafta gecikmeyle buldu. İlk hafta yayına girdiğimizde Kanal D bizi 00:00'da yayına soktu. Geç bir saatti, canımız sıkıldı. Para kazandığım için bu kanaldan, çok da sert davranamadım. Biraz fırça attım. Fırçamın karşılığında kanal 00:00'daki programı 00:30'a götürünce geçen hafta kıvırdım. Bayağı kıvırdım hem de. Demek ki kıvırmak lazım. Biraz omurgasız olmakta fayda var. Bir sıkıntı yok, programımız 23: 15'e geldi. 



Mutlu muyum? Değilim. Çünkü insan bunları görünce daha fazlasını istiyor. 



Sadece benim yayın saatimi değil. Bu hafta içinde biraz düşündüm. Kanaldaki başka programların da yayın saatinin de değişmesini istiyorum. 



'Fatih' dizisini Pazartesi 22:00'a aldım. Kanalın haberi olsun diye söylüyorum. 'Kayıp'ı Cumartesi'ye attım. 'Doktorum'u gece yayına sokuyorum. Bu kanalda bazı radikal kararlar şart çünkü. İzliyorum çoktandır. 'Çalıkuşu' dizisini ekibimle istişare edeceğim. Henüz 'Çalıkuşu'yla ilgili birşey düşünmedim. 



Bakın çocuklar, aranızda sıkıntısı olan varsa buyursun söylesin. Burdan hepsini hallederiz. Hiç sıkıntı yok."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin