Beyaz ayakkabılar yepyeni oluyor: Tek bir kaşığı yeterli geliyor. Kirlenmiş beyaz ayakkabıları tertemiz yapmanın formülü bulundu

Kirlenmiş beyaz ayakkabıları bembeyaz yapacak o formül bulundu. Bu yöntem sayesinde kirlenmiş ayakkabılarınız ilk günkü beyazlığına kavuşacak.

Google Haberlere Abone ol
Beyaz ayakkabılar yepyeni oluyor: Tek bir kaşığı yeterli geliyor. Kirlenmiş beyaz ayakkabıları tertemiz yapmanın formülü bulundu

Beyaz ayakkabı pek çok kişi tarafından tercih edilirken beyaz ayakkabılar kullanım açısından son derece zordur. 

Kirlenen beyaz ayakkabıları deforme etmeden, tüm kirlerinden arındırmak için doğru yöntemi uygulayabilmek son derece önemlidir.

 Kirlenen beyaz ayakkabılarınızı kısa sürede yeni gibi yapabilmek için bu yöntemleri uygulayabilirsiniz. İşte kirli beyaz ayakkabıları temizlemenin o etkili yolu...

BEYAZ AYAKKABILAR NASIL TEMİZLENMELİ?

Beyaz ayakkabıları kısa sürede tüm kirlerinden arındırmak ve kirli ayakkabıların bembeyaz olmasını sağlayabilmek için uygulanması gereken belli başlı hususlar bulunmaktadır. Bu hususların başında ilk olarak sabunlu su gelmektedir.

Ilık suyun içerisine biraz sabun ekleyin ve bir fırça yardımıyla güzelce ayakkabılarınızı fırçalayın. Bilhassa lekeli bölgelere dikkat etmeniz, lekelerin kısa sürede çıkması açısından önemlidir.

Sabunlu su ile fırçaladıktan sonra fazla suyunu havlu ile güzelce alın ve beyaz ayakkabılarınızı kuruması için bir kenara alın.

 

Beyaz sirke

Bir diğer temizleme yöntemi ise beyaz sirkedir. Beyaz sirkenin leke çıkarıcı özelliği, ayakkabı yüzeyindeki tüm lekelerin kısa sürede temizlenmesini sağlarken ayakkabının ilk günkü formuna dönüşmesine yardımcı olmaktadır.

Aynı orandaki beyaz sirke ve suyu uygun bir kabın içerisine alarak güzelce karıştırın. Karıştırma işlemini tamamladıktan sonra karışımı yumuşak bir beze dökün ve ayakkabılarınızı güzelce silmeye başlayın.

Sirke ayakkabı yüzeyindeki tüm lekelerin kısa sürede çıkmasını sağlarken aynı zamanda kötü kokuların giderilmesine de yardımcı olacaktır. Tüm bu işlemlerin ardından ayakkabınızı havalandırarak kurumasını bekleyin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin