Beşiktaş'tan çilek transferi. 21 yaşındaki forvet, stoperlerin başına büyük dert açacak

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi için nefesler tutulurken aday olan isimlerden Hasan Arat, PSG forması giyen 21 yaşındaki Hugo Ekitike'nin transferi için Fransız ekibiyle el sıkıştı. Hasan Arat'ın başkan seçilmesi halinde PSG forması giyen Hugo Ekitike siyah-beyazlı ekiple üç senelik sözleşme imzalayacak.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'tan çilek transferi. 21 yaşındaki forvet, stoperlerin başına büyük dert açacak
Arşiv

Beşiktaş'ta başkanlık seçim tarihi yavaş yavaş yaklaşırken Serdal Adalı ve Hasan Arat taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Beşiktaş'ı yeniden ayağa kaldırmak istediğini söyleyen Hasan Arat dün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla siyah-beyazlı taraftarların dikkatini çekti.

Hasan Arat, Fransız devi PSG'nin başkanı Nasser Al Khelaifi ile bir araya gelerek iki kulüp arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Anlaşmanın Gençlik Gelişim Merkezi ve antrenman merkezi konularında geniş çaplı işbirliğini de kapsadığını ifade edilirken, PSG'den Beşiktaş'a transfer olacak ilk isim çok geçmeden ortaya çıktı.

Yapılan anlaşma doğrultusunda Beşiktaş'tan, PSG'ye ilk transfer olacak oyuncunun Hugo Ekitike olduğu iddia edildi. Reims'in altyapısında yetişen Hugo Ekitike, 2022 yılında kiralık olarak PSG kadrosuna katıldıktan sonra 2023 yazında 28.5 milyon Euro bonservis bedeliyle PSG'nin sözleşmeli oyuncusu olmuştu. 1.89 boyunda olmasına rağmen oldukça hızlı ve atletik bir yapıya sahip olan Hugo Ekitike bu sezon yıldız isimlerin gerisinde kalarak yalnızca 8 dakika forma süresi bulabildi.

Hasan Arat'ın başkanlığı kazanması durumunda Hugo Ekitike'nin Beşiktaş ile üç yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin