Beşiktaş'ta yaprak dökümü yaşanacak. Şenol Güneş takımdan ayrılmak isteyen isimleri açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı ekipte takım olgusunu yerleştiremediklerini ve en büyük sıkıntılarının bu durum olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta yaprak dökümü yaşanacak. Şenol Güneş takımdan ayrılmak isteyen isimleri açıkladı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş, "Hedeflediğimiz yerde değiliz. Son 3 maç benim için de takım için de hayal kırıklığı oldu. Sorunlarımız vardı, devam ediyor. Sezon başından bugüne kadar yönetim başka bir hocayla başladı, benimle devam etti. Beşiktaş'ın duruşu ve yapısı var. Oyunculara anlattığım da bu. Asaletli, cesaretli bir takım olmak ve taraftarın da keyif aldığı bir oyunla kazanmak. Bunu yapmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz de oluyor. Takım olmak çok önemli. Alınan oyuncuların olumsuz olduğunu düşünmüyorum. Takımı taşıma açısından istediğimiz seviyeye gelemedik. Bazen bir bitki ektiğinizde o bitki çok şey de verebilir hiçbir şey de alamayabilirsiniz. Ben takım olgusu durumundan tedirginim, rahatsızım. Çözebileceğimizi düşünüyorum. İstediğimiz seviyeye gelemedik. Zor dönemdeyiz, başka işle uğraşacak halimiz yok. Kendimiz bir takım olmalıyız. Takımı yapmadan başarılı olma şansınız yok." ifadelerini kullandı.

Alınan sonuçlarla ilgili sorumluluğu üstlenen Güneş, "Esas olan bir kadro oluşturmak ve sürdürülebilir hale getirmek. Kayıp puanlarla geriden geliyoruz. Bunun sorumluluğu benimdir. Hiçbir sıkıntımız yok. Oyuncu alındı, hoca alındı, saha var, ekonomik sorunumuz yok. Bizim işimiz sahada takımı başarılı kılmak. Oyuncunun alacağıyla ilgili bir sorun yok. Sahada her türlü imkanımız var. Bize düşen de başarıyı yakalamak. Aldığımız sonuçlar başarıyı getirmedi. Takımımız kapasitesinin altında olduğu için mutsuz, huzursuz ve rahatsızım. Elimizdeki bazı oyuncular istemesine rağmen yeterli performansı olmadığını düşünüyorum." dedi.

"TAKIM OLMADAN KAZANDIĞIMIZ MAÇLARDA DA SIKINTI OLDU''

VavaCars Fatih Karagümrük maçında alınan sonucun kendileri için travma olduğunu söyleyen Güneş, "Beşiktaş'ın kendi ilkeleri içinde çalışkan, yöneten, rakibe üstünlük sağlayan futbolu yaptığımız zaman bizim sorunumuz yok. Bizim sıkıntımız takım olgusu. Biz takım yapmaya çalışıyoruz. Üç maçtaki puanları alsaydık, rakiplerimize yaklaşmış olacaktık. Takım olmadan kazandığımız maçlarda da sıkıntımız oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Aklındaki Beşiktaş'ı anlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Coşkulu, rakibi hırpalayan, heyecanlı bir takım kurmak istiyoruz. Beşiktaş goller atıyordu. Daha önce 11 maçta 20, şimdi 11 maçta 18 gol atmışız. Biz bu değiliz. Daha iyi olmak durumundayız. Daha önce yediğimiz gol 14'tü, şimdi 9." diye konuştu.

Beşiktaş'ta yaprak dökümü yaşanacak. Şenol Güneş takımdan ayrılmak isteyen isimleri açıkladı

TAKIMDAN AYRILMAK İSTEYEN İSİMLERİ AÇIKLADI

Bazı oyunculardan istedikleri verimi alamadıklarını söyleyen Güneş, "Saiss, Dele Alli, Weghorst, Masuaku, N'Koudou direkt düşünülen oyuncular. Kötü oyuncular değil ama 'Düşündüğümüzü aldık mı?' derseniz, 'Hayır.' derim. Gitmek isteyenler vardı bunların içinde. Weghorst gitti, Saiss'in gitme arzusu vardı. İsteyen gidebilir, kalanlar burayı sahiplenmeli. Bunlar olmadıktan sonra kimi alırsanız alın olmaz. Olmuyor da zaten. Takım olma olgusuna bazen sonuçlar yardımcı olur. Bazen takım olduğunuz için takım olursunuz. " şeklinde konuştu.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin