Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Nathan Redmond yine sahnede! Kara Kartal üç puanı üç golle alıp ligde ikinci sıraya yerleşti

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş 1-0 geriye düşmesine rağmen sahasında konuk ettiği Giresunspor'u Aboubakar(2) ve Redmond'ın golleriyle 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini beş maça çıkardı. Beşiktaş bu sonuçla maç fazlasıyla Fenerbahçe'yi geride bırakarak ligde ikinciliğe yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Nathan Redmond yine sahnede! Kara Kartal üç puanı üç golle alıp ligde ikinci sıraya yerleşti

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında son dört maçını kazanarak müthiş bir hava yakalayan Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Karadeniz temsilcisi Giresunspor'u konuk etti.

Beşiktaş sahasında konuk ettiği Giresunspor'u 3-1'lik skorla geçerek galibiyet serisini beş maça çıkardı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 39. ve 45+5. dakikada Aboubakar, 54. dakikada ise Redmond kaydetti. Giresunspor'un tek golü ise 21. dakikada Bajic'ten geldi.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 55 yaptı ve maç fazlasıyla Fenerbahçe'yi geride bırakarak ikinci sıraya yükseldi. Galibiyet hasreti 11 maça çıkan Karadeniz temsilcisi Giresunspor ise 24 puanda kaldı.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Nathan Redmond yine sahnede! Kara Kartal üç puanı üç golle alıp ligde ikinci sıraya yerleşti

CENK TOSUN DEVAM EDEMEDİ

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, Giresunspor karşısında maça devam edemedi. 34. dakikada bir anda kendini yere bırakan Cenk Tosun'un yerine oyuna Gedson dahil oldu.

VINCENT ABOUBAKAR REKORUNU EGALE ETTİ

Beşiktaş'ın devre arasında üçünkü kez kadrosuna kattığı Vincent Aboubakar, lig rekorunu egale etti. Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe ve Giresunspor maçında fileleri havalandıran Kamerunlu golcü, Süper Lig'de üst üste 5. maçta da fileleri havalandırmayı başardı.

Giresunspor karşılaşmasında 2, diğer maçlarda birer gol atan Aboubakar, bu serisiyle Süper Lig kariyerindeki en uzun serisini egale etti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Beşiktaş-Giresunspor mücadelesinde ilk düdük geldi.

3' Mücadelede ilk net fırsatı Beşiktaş yakaladı. Ghezzal'ın yaptığı ortaya iyi yükselen Cenk Tosun'un kafa vuruşu Ferhat'ta kaldı.

13' Beşiktaş, Cenk Tosun'la yine etkili geldi. Redmond'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Cenk'in sert şutu üstten auta gitti.

21' Giresunspor gol perdesini açan taraf oldu! Sainz'in ortasında şık bir vuruşla topu ağlara yollayan Bajic, Giresunspor'u 1-0 öne geçirdi.

23' Aboubakar inanılmaz bir fırsattan yararlanamadı. Savunmadan sıyrılan Aboubakar'ın vuruşunda Ferhat ayağıyla çok şık bir kurtarışa imza attı.

35' Beşiktaş'ta Cenk Tosun sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi. Golcü ismin yerine Gedson oyuna dahil oldu.

39' Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyı gole çeviren Aboubakar mücadeleye denge getirdi.

42' Beşiktaş direğe takıldı! Sağ kanattan ceza sahası içine giren Ghezzal'in uzak köşeye vuruşunda top direkte patladı.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Nathan Redmond yine sahnede! Kara Kartal üç puanı üç golle alıp ligde ikinci sıraya yerleşti - Resim : 2

45+5' Beşiktaş'ta sahneye çıkan isim yine Aboubakar oldu! Ghezzal'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Aboubakar kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

45' Beşiktaş ilk yarıyı Aboubakar'ın golleriyle 2-1 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

54' Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Masuaku'nun pasında Giresunspor savunmasından nefis hareketlerle sıyrılan Redmond skoru 3-1'e getiren golü kaydetti.

64' Giresunspor'da Alper, Kuwas ve Görkem kenara geldi; Doğan Can, Savicevic ve Furak Can oyuna girdi.

70' Redmond gole yine yaklaştı. Ceza sahası içinde ayağının içiyle köşeyi düşünen Redmond'a, Ferhat gol izni vermedi.

74' Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, Salih Uçan ve Amir Hadziahmetovic kenara geldi. Necip Uysal, Tayfur Bingöl ve Alexandru Maxim oyuna dahil oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin