Beşiktaş'ta Mayıs ayı sonunda yapılacak olan Seçimli Genel Kurul öncesinde Fuat Çimen başkanlığa resmen aday oldu

Beşiktaş Başkan adayı Fuat Çimen, 257 imza toplayarak, seçimlere girmeye hak kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Mayıs ayı sonunda yapılacak olan Seçimli Genel Kurul öncesinde Fuat Çimen başkanlığa resmen aday oldu

Beşiktaş'ın başkan adaylarından Fuat Çimen, yönetim kurulu adaylarıyla birlikte Siyah Beyaz Düşünce Platformunun düzenlediği organizasyonda gerçekleştirmek istediği projeleri açıkladı.

Şişli Tiyatrosu’nda düzenlenen toplantıda göreve gelmesi halinde radikal değişiklikler yapacaklarının sinyallerini veren Çimen dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın mali durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Çimen, dijital varlıklara yönelik bir adım attıklarını belirtti:

"Birçok büyük Avrupa kulübü coin, taraftar token ve NFT gibi dijital varlıklarla büyük bir gelir elde ediyor. Biz de uluslararası bir dijital varlık firması ile NFT hariç 135 milyon dolarlık bir anlaşmaya vardık. Söz konusu firmayla 6 Mayıs 2022 Cuma günü bir gizlilik anlaşması imzaladık"

FUAT ÇİMEN KİMDİR?

1966’da İstanbul Bakırköy’de doğan Fuat Çimen, İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü mezunudur.

1987-2006 yılları arasında Bakım Onarım Müdürü olarak (1998-2002 arasında Liman Hizmetleri Müdürlüğü vekaleti dâhil) görev alan Fuat Çimen, 2011’den bu yana West İstanbul Marina’da Marina Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktadır. 

Çimen; çok iyi seviyede Boşnakça, Sırpça, Hırvatça, Karadağca; iyi seviyede İngilizce, orta seviyede Almanca ve Rusça bilmektedir. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin