Beşiktaş'ta çanlar yedi isim için çalıyor! Performansları beğenilmezse yedek kulübesi yolu gözükecek

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftada oynanması gereken ancak Taksim'de yaşanan patlama nedeniyle 26 Şubat'ta oynanacak olan Beşiktaş-Antalyaspor öncesi Şenol Güneş yedi isme son kez şans verecek.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta çanlar yedi isim için çalıyor! Performansları beğenilmezse yedek kulübesi yolu gözükecek

Türkiye'de yaşanan deprem felaketi öncesinde Spor Toto Süper Lig'de ilk önce Fatih Karagümrük ardından da Sivasspor deplasmanında toplam 5 puan bırakan Beşiktaş'ta gözler Antalyaspor maçına çevrildi.

İki maçlık galibiyet özlemini Antalyaspor karşısında sonlandırmak isteyen Beşiktaş'ta, TFF'nin koyduğu kural gereği takıma yeni katılan birçok isim forma giyemeyecek.

YENİ TRANSFERLER SAHADA OLMAYACAK

TFF’nin açıklamasına göre bu mücadele Beşiktaş’ın yeni transferleri sahada olamayacak.

Zorlu karşılaşmada Beşiktaş’tan Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut, Vincent Aboubakar ve son transfer Alexandru Maxim sahadaki yerini alamayacak.

Beşiktaş’ta ayrıca kulüpten ayrılan futbolcular da erteleme mücadelesinde yer alamayacak. Beşiktaş’ta Josef de Souza, Wout Weghorst, Javi Montero ve Emrecan Uzunhan ayrıldığı için sahaya çıkamayacak.

Benzer bir tablo, Antalyaspor için de geçerli.

Antalyaspor cephesinde ara transfer nedeniyle 8, ayrılıktan dolayı 4, sakatlıklardan 4 ve 1 kart cezalısı 1 de ayrılık ihtimali sebebiyle toplamda 18 futbolcu Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecek. Yeni transferler; Erdal Rakip, Leite, Bálint Szabó, Doğukan Sinik, Emrecan Uzunhan, Bertuğ Yıldırım, Mampassi ile Nkurunziza gibi isimler görev yapamayacak. Kulüpten ayrılan; Hakan Özmert, Erkan Eyibil, Soner Aydoğdu ve Gökdeniz Bayrakdar da sahada olamayacaklar.

Internacional ile anlaşan Luiz Adriano'nun yanı sıra; Wright, Kudriashov, Nakajima, Ufuk Akyol da sakatlıkları sebebiyle mücadelede forma giyemeyecekler. Akdeniz ekibinde Sam Larsson da cezası sebebiyle karşılaşmada forma şansı bulamayacak.

YEDİ İSİM İÇİN BELKİ DE SON ŞANS

Antalyaspor maçı öncesinde hem maç hem de antrenman performansları düşen Valentin Rosier, Romain Saiss, Tayyip Talha, Salih Uçan, Dele Alli, Kevin N'Koudou ve Nathan Redmond bu maç farklı bir anlam ifade edebilir.

Bu yedi isim Antalyaspor karşısında iyi bir performans sergileyememeleri durumunda önümüzdeki haftalarda Şenol Güneş tarafından yedek kulübesine çekilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin