Beşiktaş'ta ayrılık kapıda. Şenol Güneş yıldız ismi kadroda düşünmediğini açık açık söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bugünkü basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güneş ayrıca uzun zamandır forma şansı bulamayan Kevin N'Koudou hakkında da çok net konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta ayrılık kapıda. Şenol Güneş yıldız ismi kadroda düşünmediğini açık açık söyledi

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Giresunspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta önemli maçın hazırlıkları devam etti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şenol Güneş derbi galibiyeti hakkında, ''Hepimizi mutlu eden bir galibiyetti. Ders çıkarmamız gereken bir maç oldu'' dedi.

''TAKIMA UYMAZSA YAPTIRIMLAR VAR''

Kadroda tercih edilmeyen Kevin N'Koudou hakkında da konuşan Şenol Güneş, "Oyun olarak beklediğimizi alamadık. Son müsabakalara baktığımız zaman gitme ihtimali olmasına rağmen eksik kaldı. Transferde bazı şartlar, şu an düşünelecek son oyuncumuz. Takımın şartlarına uyacak. Uymazsa yaptırımlar zaten var." ifadelerini kullandı.

''ORTADA SUÇ OLDUĞUNU SÖYLEYEN MHK BAŞKANI VAR''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Lale Orta'nın, Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli ekibin kazandığı penaltının doğru olmadığını söylemesiyle de ilgili açıklama yaptı.

Güneş, "Lale hoca dürüst ve sevdiğim bir insandır. Halil Umut Meler'in pozisyonu tam göremediğini düşünüyorum. VAR yeni çıktığı dönemde, 'tartışmayı durdurmayı düşündürüyorsa daha büyük tehlikeler gelebilir' demiştim. Bugün tam o noktadayız. Ortada bir suç olduğunu söyleyen MHK Başkanı var. Kasıt var, suç var, ölü var, katil var. Katile de gereği yapılır. Kasıt varsa suçlu bu sistemin dışına çıkarılır." diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin