Beşiktaş'ta araç üzerinde cinsel ilişki rezaleti

İstanbul Beşiktaş’ta önceki akşam bir çiftin yağmura ve çevredekilere aldırış etmeden uzun süre araba üzerinde cinsel ilişkiye girdiği anlar görüntülendi. Bebek sahilde de uluorta bir çift cinsel ilişkiye girmişti. Uzun süre görüntüler konuşulmuştu. Cinsel ilişkiye giren çift gözaltına alınmış erkek tutuklanmış, kadın da hastaneye yatırılmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta araç üzerinde cinsel ilişki rezaleti

Türkiye kamuya açık alanlarda cinsel ilişki ve çıplaklık görüntülerine bir yenisi daha eklendi.

Odatv'de yer alan habere göre; önceki akşam İstanbul Beşiktaş’ta çekilen görüntülerde bir çift yağmura ve çevredekilere aldırış etmeden uzun süre araba üzerinde cinsel ilişkiye girdi.

Beşiktaş'ta araç üzerinde cinsel ilişki rezaleti

Çift, kendilerine tepki gösteren bir kişinin “otele gidin evinize gidin” sözlerine de “Sanane lan” diyerek tepki göstermesi dikkat çekti.

Beşiktaş'ta araç üzerinde cinsel ilişki rezaleti - Resim : 2

İşte o skandal görüntüler:

Son dönemde artan cinsel ilişki ve çıplak yürüyen vatandaşlara dair haberlerin çoğalması kamuoyunda “neler oluyor?” sorusunun sorulmasına da neden oldu.

Daha önce Bebek’te cinsel ilişkiye giren bir çift ile başlayan görüntülere daha sonra birçok yerden gelen cinsel ilişki videoları ve çıplak yürüyen vatandaşlar eklenmişti.

 BEBEK'TE NE OLMUŞTU?

İstanbul'da Bebek sahilinde bir kadın ile erkeğin herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiği video sosyal medyada büyük tepki çekti.

Kadının nemfoman (seks bağımlısı) olduğu ve Bodrum’da da sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiği için hakkında polisler tarafından pek çok kez işlem yapıldığı ortaya çıktı.

İlişkiye giren erkeğin madde bağımlısı olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu ortaya çıkmış ve tutuklanmıştı.

Sulh Ceza Hakimliği erkek şüpheli Ö.K.’nin tutuklanmasına, kadın şüpheli C.M.T.’nin ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözlem altına alınmasına karar verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin