Beşiktaşlı futbolcular takımın başında o ismi görmek istiyor. Derbi öncesi imzalar atılabilir

Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası Aralık ayına kadar takımı teslim alan Burak Yılmaz'ın ardından teknik direktörlük koltuğuna geçecek isim belli oldu. Hırvat basınının iddiasına göre Igor Tudor, Beşiktaş ile büyük ölçüde anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaşlı futbolcular takımın başında o ismi görmek istiyor. Derbi öncesi imzalar atılabilir

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki derbi mücadelesinde Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş'ta teknik direktör konusunda oldukça sıcak bir gelişme yaşandı.

Lugano mağlubiyeti sonrası yolların ayrıldığı Şenol Güneş'in yerine takımı Aralık ayında gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurula kadar emanet alan Burak Yılmaz'ın ardından siyah-beyazlıların başına kimin geçeceği belli oldu. Hırvat basınında yer alan habere göre, Igor Tudor ile temas kuran Beşiktaş tecrübeli teknik adamdan olumlu geri dönüş aldı.

Kariyerine İtalya'da devam etmek isteyen ancak beklediği teklifleri bulamayan Igor Tudor'un, Galatasaray'da görev yaparken yardımcılıklarını üstlenen Toni Modric ve Hari Vukas'ın da Beşiktaş ile sözleşme imzalaması iddiaları bir hayli güçlendirdi.

TÜRKİYE'YE YABANCI BİR İSİM DEĞİL

Igor Tudor 2015'te yaşadığı PAOK macerasının ardından ertesi sezon Süper Lig ekibi Karabükspor'un maçında 21 maça çıkmıştı. Igor Tudor ayrıca Galatasaray'ı da çalıştırmış sarı-kırmızılı ekibin başında 34 maçta görev almıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin