Beşiktaş’ın yeni transferi Can Bozdoğan kimdir? Can Bozdoğan kaç yaşında ve nereli?

Sergen Yalçın, Schalke takımından Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı Can Bozdoğan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Can Bozdoğan’a çok güvendiğini ifade eden Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın bu açıklamasından sonra ise Can Bozdoğan’ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Sergen Yalçın’ın bahsettiği Can Bozdoğan kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş’ın yeni transferi Can Bozdoğan kimdir? Can Bozdoğan kaç yaşında ve nereli?

Futbol kariyerine Köln’de başlayan Can Bozdoğan, son olarak Beşiktaş takımına transfer oldu. Sergen Yalçın’ın hakkında açıklamalarda bulunduğu Can Bozdoğan ise bu ifadelerden sonra sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Peki Schalke takımından Beşiktaş’a transfer olan Can Bozdoğan kimdir, kaç yaşında?

SERGEN YALÇIN'IN FAVORİSİ

Beşiktaş’ın Schalke’den transfer ettiği Can Bozdoğan hakkında Sergen Yalçın önemli açıklamalarda bulundu.

 Beşiktaş’ın yeni transferi Can Bozdoğan kimdir? Can Bozdoğan kaç yaşında ve nereli?

Can Bozdoğan’a çok güvendiğini ve fiziğinin çok iyi olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, oyuncunun çok gelecek vadeden biri olduğunu ifade etti.

 Beşiktaş’ın yeni transferi Can Bozdoğan kimdir? Can Bozdoğan kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2

CAN BOZDOĞAN KİMDİR?

5 Nisan 2001 tarihinde dünyaya gelen Can Bozdoğan, orta saha pozisyonunda görev alıyor. Alman asıllı olan Türk futbolcu, futbol kariyerine Köln’de başladı.

 Beşiktaş’ın yeni transferi Can Bozdoğan kimdir? Can Bozdoğan kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3

2008 tarihinde FC Köln alt yapısına transfer olan Bozdoğan, 2019 yılına kadar alt yapıda, U17 ve U19 kategorilerinde forma giydi.

 Beşiktaş’ın yeni transferi Can Bozdoğan kimdir? Can Bozdoğan kaç yaşında ve nereli? - Resim : 4

2019 yılında ise 700 bin Euro karşılığında Schalke’ye transfer olan Bozdoğan, 2021 yılında kiralık olarak Süper Lig ekiplerinde Beşiktaş’a transfer oldu.

 Beşiktaş’ın yeni transferi Can Bozdoğan kimdir? Can Bozdoğan kaç yaşında ve nereli? - Resim : 5

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada Bozdoğan için, “Kulübümüz, bonservisi Schalke 04 Kulübü’nde olan orta saha oyuncusu Can Bozdoğan ile geçici transfer sözleşmesi imzalamıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Can Bozdoğan’a Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, başarılar dileriz.” İfadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin