Beşiktaş'ın Siyahı'na büyük ilgi. Ömer Fikret Şen'in yeni kitabı kısa sürede tükendi

Yazar Ömer Fikret Şen'in yeni kitabı Beşiktaş'ın Siyahı, Örger Yayınları'ndan çıktı ve çıkmasının hemen ardından, 2 gün gibi bir sürede ilk baskısı tükendi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın Siyahı'na büyük ilgi. Ömer Fikret Şen'in yeni kitabı kısa sürede tükendi

Daha önce 8 kitabı olan, Zatonya, Kuklalı Köşk gibi sinema filmlerine senaristlik yapmış olan, birçok bilinen TV programına yazarlık yapan Ömer Fikret Şen, son dönemde Beşiktaşlılar için yazdığı yazılarla dikkat çekmişti. Kendi Twitter sayfasından yaptığı paylaşımlarla Beşiktaşlıların sevgisini kazanan yazar, bu sevgiye, Beşiktaş'ın Siyahı kitabı ile karşılık verdi.

Basın bülteninde, "Ömer Fikret Şen'in 9. kitabı Beşiktaş'ın Siyahı, Beşiktaş'ın tarihindeki hüzün noktalarını, yazarın hayatındaki hüzün ile birleştiriyor. Beşiktaş'ın Siyahı'nın içinde Süleyman Seba'nın, Sergen'in, Şifo'nun, Aumann'ın, Amokachi'nin, Valerenga'nın, Liverpool'un, İlhan'ın ve hatta Maradona'nın isimlerine denk geleceksiniz." yazan kitapta, Beşiktaş'ın yakın tarihindeki dönüm noktalarını bir taraftarın gözünden okuyacaksınız.

23 Ocak tarihinde çıkan ve çıktığının ertesi günü ilk baskısı tükenen kitap, ikinci baskısı ile hız kesmeden devam edecek. Bütün Beşiktaşlılar, sosyal medyada kitabı paylaşıp, kitabın kapağında yer alan sözleri birbirine gönderiyor.

İşte o sözler:

"Öyle büyük sözler etmeyeceğim…
Çünkü Beşiktaşlı olmak büyüklüğünün farkında olarak, her olaya ve duruma aynı hassasiyetle bakabilme duruşudur.
Beşiktaşlı olmak, haklının yanında, bunu söylemeden, normalleştirerek yürüyebilmektir.
Beşiktaşlı olmak güçlünün karşısında olmak değil, haksızın karşısında ve üstünde olmaktır…
Beşiktaşlı olmak, bazen Van’daki çocukların atkısı olmak, bazen Eto ile ırkçılığa lanet okumak, bazen de “rakip zayıf oldu” diye rakibi dengelemektir.
Beşiktaşlı olmanın, sokakta yürürken bir ağırlığı vardır.
Çünkü Beşiktaşlı olmak, her şartta sessiz olmamak, hayatın siyahını beyazını bilip, griden kaçınmaktır!
Beşiktaşlı olmanın keyfi yoktur, Beşiktaşlı olmanın sorumluluğu vardır!"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin