Beşiktaş'ın ikincilik hayallerine Konyaspor darbe vurdu! Dolmabahçe'de altı gollü nefes kesen düello

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Konyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, 78 puanla ligi üçüncü sırada tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın ikincilik hayallerine Konyaspor darbe vurdu! Dolmabahçe'de altı gollü nefes kesen düello

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor'u ağırladı.

Altı gole sahne olan nefis düelloda puanlar paylaşıldı ve mücadele 3-3 sona erdi. Beşiktaş bu sonuçla ligi 78 puanla üçüncü tamamladı ve Fenerbahçe'yi geçme şansını kaybetti. Ev sahibi ekipte Gedson, Muleka ve Tayfur Bingöl fileleri havalandırdı. Konyaspor'da ise Oğulcan Ülgün, Mahir Emreli ve Pozuelo gol sevinci yaşadı.

Bu sonuçla Beşiktaş 78 puanla ligi üçüncü sırada tamamladı. Konyaspor ise 51 puanla kendisine sekizinci sırada yer buldu.

Beşiktaş'ın ikincilik hayallerine Konyaspor darbe vurdu! Dolmabahçe'de altı gollü nefes kesen düello

ATIBA'YA VEDA

Konyaspor maçının ardından sözleşmesi sona erecek olan Atiba Hutchinson’a karşılaşma öncesinde veda edildi. Siyah-beyazlı ekiple son maçına çıkacak olan tecrübeli futbolcu için saha içinde "Ayrılıklar da sevdaya dahil" pankartı açıldı.

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Atiba Hutchinson’a plaket verdi.

Tecrübeli futbolcu, Konyaspor maçıyla birlikte siyah-beyazlı formayla son maçına çıkarken başkan Ahmet Nur Çebi, Kanadalı orta saha oyuncusuna teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Kanadalı orta saha sonrasında tek tek tribünlere davet edildi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Beşiktaş-Konyaspor maçında ilk düdük sesi geldi.

6' Beşiktaş gol perdesini çok erken açtı. Çalımlarla ceza sahası içine giren Gedson dar açıdan topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş'ın ikincilik hayallerine Konyaspor darbe vurdu! Dolmabahçe'de altı gollü nefes kesen düello - Resim : 2

9' Beşiktaş ikinci gole çok yaklaştı. Cenk Tosun'un ceza sahası dışından şutunda top direği yalayıp auta gitti.

38' Abobakar'ın yerden vuruşunda Sehic topu iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

41' Beşiktaş, Muleka ile farkı ikiye çıkardı! Cenk Tosun'un pasında, Sehic ile karşı karşıya kalan Muleka çok soğukkanlı bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

45+2' Konyaspor farkı bire indirdi. Oğulcan Ülgün'ün ceza sahası dışından düzgün vuruşunda Mert'in müdahalesi yeterli olmadı ve skor 2-1'e geldi.

45' Beşiktaş ilk yarıyı 2-1'lik skorla önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

47' Konyaspor ikinci yarıya golle başladı! Kazanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde bomboş kalan Mahir'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.

Beşiktaş'ın ikincilik hayallerine Konyaspor darbe vurdu! Dolmabahçe'de altı gollü nefes kesen düello - Resim : 3

51' Konyaspor'dan müthiş geri dönüş! Moreno'nun pasında Mert'ten sıyrılan Pozuelo dar açıdan topu filelere gönderdi ve Konyaspor'u 3-2 öne geçirdi.

62' Beşiktaş mücadeleye denge getirdi. Cenk Tosun'un pasında Tayfur Bingöl yerden düzgün bir vuruşla skoru 3-3'e getirdi.

65' Konyaspor'da Oğulcan Ülgün ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

75' Beşiktaş'ın kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştırdığı topu Gedson ceza sahası dışında kontrol etti ve şutunu çekti, kaleci Sehic yatarak topu kontrol etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin