Beşiktaş'ın ardından Şenol Güneş'ten yeni macera. Teklifi düşünmeden kabul etti

Gianni De Biasi ile yollarını ayıran Azerbaycan Milli Takımı, Şenol Güneş'e teklif yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir maceraya hazır olan Şenol Güneş'in, Azerbaycan Milli Takımı'nın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın ardından Şenol Güneş'ten yeni macera. Teklifi düşünmeden kabul etti
Arşiv

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano maçında alınan 3-2'lik mağlubiyetin ardından Beşiktaş yönetimiyle bir araya gelen Şenol Güneş istifa ederek siyah-beyazlı takımdaki görevini bırakmıştı.

6 Ekim'de görevi bırakan Şenol Güneş hakkında ortaya atılan iddia ise gündeme adeta bomba gibi düştü.

EURO 2024 Elemeleri'nde Belçika karşısında alınan sonuçtan sonra Gianni De Biasi ile yollarını ayıran Azerbaycan Milli Takımı teknik direktörlük koltuğu için listenin ilk sırasına Şenol Güneş'i yazdı. Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun yakın zamanda Şenol Güneş'e teklif götüreceği ve takımı bir Türk teknik direktöre emanet etmek istediği öğrenildi.

ŞENOL GÜNEŞ TEKLİFE SICAK BAKTI

Kariyerinin şu noktasında emeklilik düşünmeyen ve yeni bir maceraya hazır olan Şenol Güneş'in, Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun yaptığı teknik direktörlük teklifine sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde iki tarafın bir araya gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı iddia edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin