Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'a da yılın çalımı! Golcü isimle anlaşma sağlandı, Fenerbahçe transferde gümbür gümbür

Dusan Tadic'i Beşiktaş'ın elinden alan Fenerbahçe bu kez bir başka ezeli rakibi Galatasaray'ın ilgilendiği Moussa Dembele için de devreye girdi. Fenerbahçe, Moussa Dembele ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'a da yılın çalımı! Golcü isimle anlaşma sağlandı, Fenerbahçe transferde gümbür gümbür

Transfer döneminin en aktif takımı Fenerbahçe, Beşiktaş'ın uzun süredir ilgilendiği 34 yaşındaki Dusan Tadic'i dün renklerine bağladı ve yıldız isimle iki yıllık sözleşme imzaladı.

Edin Dzeko, Ryan Kent ve Dusan Tadic gibi önemli isimlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe bu kez bir başka ezeli rakibi olan Galatasaray'ın transfer listesinde olan Moussa Dembele için devreye girdi.

Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılması ihtimaline karşın Edin Dzeko'yu zorlayabileyecek bir golcü transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Moussa Dembele ile masaya oturdu.

BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞMA SAĞLANDI

27 yaşındaki golcü ismin transferi için kollarını sıvayan Fenerbahçe yönetimi, Moussa Dembele ile büyük ölçüde anlaştı. Maaş konusunda kalan ufak pürüzlerin de giderilmesinin ardından Fenerbahçe'nin Moussa Dembele transferini açıklaması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin