Beşiktaş yeni teknik direktörüyle el sıkıştı. Burak Yılmaz'ın yerine efsane isim geliyor

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından İstanbulspor maçında takımın başında çıkan Burak Yılmaz'ın yerine gelecek isim belli oldu. Beşiktaş, siyah-beyazlı formayı giydiği dönemde efsane olan isimlerden Rıza Çalımbay ile her konuda el sıkıştı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş yeni teknik direktörüyle el sıkıştı. Burak Yılmaz'ın yerine efsane isim geliyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde alınan Lugano mağlubiyetinin ardından Şenol Güneş ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta takımın başında Burak Yılmaz görev almıştı.

Burak Yılmaz ilk maçında İstanbulspor engelini 2-0'lık skorla aşarken oynattığı oyun takdir topladı. Beşiktaş'ın başında teknik direktörlük koltuğunda oturacağı konuşulan Burak Yılmaz, ''Başkan yarın gelip, teşekkür ederiz dediği zaman sarılır, gönül koymadan giderim. Devam derse de ona da varım. Elimden geleni yapmaya hazırım. Giderim, kalırım hiç önemli değil. Bir hafta ise bir hafta, bir sene ise bir sene. Beşiktaş ile kontratım var'' dedi.

GÜNDEMDEKİ İLK İSİM RIZA ÇALIMBAY

Galatasaray derbisinin öncesinde teknik direktör konusunu netliğe kavuşturmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme gelen ilk isim Rıza Çalımbay oldu.

Beşiktaş forması giydiği dönemde efsaneler arasında yer alan ve son olarak Sivasspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile her konuda el sıkıştı. Rıza Çalımbay geçtiğiniz günlerde Beşiktaş teknik direktörlüğü konusunda, ''Şu anda her şey taze. Bana gelen teklif yok. Ancak teklif gelirse her zaman göreve hazırız'' ifadelerini kullanmıştı.

Kariyeri boyunca Beşiktaş forması giyen Rıza Çalımbay teknik direktörlük döneminde de siyah-beyazlı ekibin başında 31 maçta görev almıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin