Beşiktaş ve Antalyaspor arasındaki erteleme maçında çok ilginç detay. 27 futbolcu forma şansı bulamayacak. Beşiktaş ve Antalyaspor arasında oynanacak maçta hangi futbolcular forma giyemeyecek?

Taksim'de yaşanan patlama ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem felaketi nedeniyle iki kez ertelenen Beşiktaş-Antalyaspor maçında tam 27 futbolcu forma giyemeyecek.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş ve Antalyaspor arasındaki erteleme maçında çok ilginç detay. 27 futbolcu forma şansı bulamayacak. Beşiktaş ve Antalyaspor arasında oynanacak maçta hangi futbolcular forma giyemeyecek?

İki kez ertelenen Beşiktaş-Antalyaspor maçı bu pazar günü Vodafone Park'ta oynanacak.

Maçın ertelendiği tarihten bu yana iki takımda da yaşanan kadro değişiklikleri göze çarparken, kural gereği takımlar o maçta kadrolarında hangi futbolcular yer alıyorsa bu maça da o oyuncularla çıkacaklar.

YENİ TRANSFERLER SAHADA OLMAYACAK

TFF’nin açıklamasına göre bu mücadele 26 Şubat Pazar günü oynanacak fakat bu karşılaşmada Beşiktaş’ın yeni transferleri sahada olamayacak.

Zorlu karşılaşmada Beşiktaş’tan Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut, Vincent Aboubakar ve son transfer Alexandru Maxim sahadaki yerini alamayacak.

Beşiktaş’ta ayrıca kulüpten ayrılan futbolcular da erteleme mücadelesinde yer alamayacak. Beşiktaş’ta Josef de Souza, Wout Weghorst, Javi Montero ve Emrecan Uzunhan ayrıldığı için sahaya çıkamayacak.

Benzer bir tablo, Antalyaspor için de geçerli. Antalyaspor cephesinde ara transfer nedeniyle 8, ayrılıktan dolayı 4, sakatlıklardan 4 ve 1 kart cezalısı 1 de ayrılık ihtimali sebebiyle toplamda 18 futbolcu Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecek.  Yeni transferler; Erdal Rakip, Leite, Bálint Szabó, Doğukan Sinik, Emrecan Uzunhan, Bertuğ Yıldırım, Mampassi ile Nkurunziza gibi isimler görev yapamayacak. Kulüpten ayrılan; Hakan Özmert, Erkan Eyibil, Soner Aydoğdu ve Gökdeniz Bayrakdar da sahada olamayacaklar.

Internacional ile anlaşan Luiz Adriano'nun yanı sıra; Wright, Kudriashov, Nakajima, Ufuk Akyol da sakatlıkları sebebiyle mücadelede forma giyemeyecekler. Akdeniz ekibinde Sam Larsson da cezası sebebiyle karşılaşmada forma şansı bulamayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin