Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Oyunumuz, bugünkü maçı kazanmaya yetmedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor karşısında yeteri kadar iyi olmadıklarını ve maçı kazanacak oyunu oynamadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Oyunumuz, bugünkü maçı kazanmaya yetmedi

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'la deplasmanda karşılaştı.

Rakibine 1-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, ligde 7 maç sonra sahadan yenilgiyle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 90 dakikayı değerlendirdi.

Maçı kazanacak oyunu oynamadıklarını belirten Şenol Güneş, "Kazanmak için geldiğimiz bir maçı konstrasyon olumsuzluğuyla bitirdik. Rakibin oyun tarzını ve zemini, bütün şartları biliyorduk. Rakibin uzun toplarına uzun topla cevap verdik. Git gele döndü oyun. Böyle olunca savunma ve hücumla bağlantı koptu. Aynı oyuncularla daha iyi oynayabileceğimizi düşünmemize rağmen gereken pozisyonları bulamadık. Rakibin oyun disiplini golden sonra iyiydi. Maçın kontrolü bizdeydi ama baskı altına alamadık. Golden sonra da oyunlarını en iyi şekilde kullandılar. Kazanma isteiğimiz, motivasyon seviyemiz ve konsantrasyonumuz kazanmaya yetmedi." açıklamasında bulundu.

Sivasspor karşısında yeteri kadar pozisyon üretemediklerine dikkat çeken Güneş, "Dalgalanma var. Saha koşullarını da düşünürsek daha baskılı oynamamız gerekirdi. Taç kullanıldığında rakibi kontrol etmemiz gerekirken golü yedik. Oyunumuz bugünkü maçı kazanamaya yetmedi. Geriden uzun toplar atılınca orta sahaya da top gelmedi. Yeterli pozisyonumuz yok" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin