Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar müsabakadan mağlup ayrılırken, teknik direktör Şenol Güneş karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Müsabaka sarı-kırmızılıların 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Beşiktaş'ta tenik direktör Şenol Güneş karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. İşte Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Kazanmak ne kadar güzelse, kaybetmek de o kadar üzüntü verici. Kritik bir maç oynadık. Hem bizim için hem de rakip için. Oyunda da eksiklerimiz vardı, fizik ve teknik olarak da."

"Savunmada olmamıza rağmen rakibin forvetinin iki defa boş kalması doğru değil."

"Takımın bütün blok olarak gidip gelmesi gerekiyor. Zaman zaman çok geride kaldık. Bizim böyle oynamamız doğru değil."

"Zaman zaman kaos futbolu oynanıyor ama kaosa vesile olacaksanız bu kötü bir şey. Rakibi eleştirmek için söylemiyorum. Hakem, biz, zaman zaman oluyor. 4 dakika oluyor ve oynanmayan sürenin bir yararı yok."

''Welinton, Montero, Emrecan, Saiss, Tayyip, Necip... Hepsine bakıp, bunlarla oynayabilirsek oynayacağız. Boş konuşmaya gerek yok, eldekiler bize uyum sağlamıyorsa alınması yarar olur ama 2 maç geçtikten sonra konuşmak istemiyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin