Beşiktaş taraftarının en büyük aşkı geri dönüyor. Rıza Çalımbay transferi bitirdi

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme Wout Weghorst geldi. Rıza Çalımbay, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst'un yeniden siyah-beyazlı formayı giymesi için yöneticilerle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş taraftarının en büyük aşkı geri dönüyor. Rıza Çalımbay transferi bitirdi
Anadolu Ajansı

Burak Yılmaz'ın istifasının ardından Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna geçen Rıza Çalımbay'ın ilk istediği isim Wout Weghorst oldu.

Başakşehir galibiyetiyle 18 yıl aradan sonra Beşiktaş'ın başında maça çıkan Rıza Çalımbay seri galibiyetlerle takımın motivasyonunu tekrar yükseltmek isterken, devre arası transfer dönemi için istediği oyuncuları da yönetime bildirdi.

Rıza Çalımbay forvet bölgesinde yaşanan sakatlık sıkıntıları nedeniyle geçtiğimiz dönem kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst'un yeniden takıma kazandırılmasını istedi. Beşiktaş formasıyla 18 maçta 9 gol ve 4 asistlik performans sergiledikten sonra İngiltere'nin yolunu tutan Wout Weghorst, 18 Kasım'da Hollanda'nın EURO 2024 Elemeleri'nde İrlanda'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada fileleri havalandıran isim olmuştu.

Şu anda Hoffenheim forması giyen ancak takımdan ayrılmak isteyen Wout Weghorst'un da Beşiktaş'a yeniden seve seve döneceği öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin