Beşiktaş taraftarından bir ilk; Derbi-Fest

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu çArşı ve Forza Beşiktaş Derneği bir ilke imza atarak hafta sonu oynanacak derbi öncesi Derbi-Fest düzenliyor. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş taraftarından bir ilk; Derbi-Fest

Forza Beşiktaş Derneği ve çArşı'nın birlikte organize ettiği dünyanın ilk Derbi Festivali bu pazar günü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde 80 bin taraftarı ağırlayacak.



Olimpiyat Stadı Helikopter pistinin bulunduğu 25 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak festival alanında üç adet 20 metrekarelik LED ekran, çocuklar için oyun parkları, yemek alanları, 2500 kişilik VIP alan bulunacak. 



Birçok Beşiktaşlı sanatçının ziyaret edeceği ve sahne alacağı festivalde Beşiktaş Basketbol takımı, Hentbol takımı, şampiyon olan Plaj Futbol Takımı, Engelli Basketbol Takımı'da festivalde olacak. 



Dünyanın ilk Derbi-Fest'i 22 Eylül Pazar günü saat 12:00-17:30 saatleri arasında yapılacak. Forza Beşikta Derneği ve çArşı ortaklaşa düzenleyeceği bu festival için: "Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştireceğimiz bu organizasyon için kulübümüze alan için kiralama bedeli ödenecektir." açıklaması yaptı. 



(C) Medyatava Özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin