Beşiktaş taraftarından Abdullah Avcı'ya tepki

Beşiktaş, Süper Lig'in 12. hafta maçında Trabzonspor ile Vodafone Stadyumu’nda karşılaştı. Siyah-beyazlılar, geçmiş sezonlarda Beşiktaş'ı da çalıştıran Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı aleyhine tezahüratta bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş taraftarından Abdullah Avcı'ya tepki

Beşiktaş taraftarları, "Abdullah Avcı yere yatsana" tezahüratlarıyla eski teknik direktörlerine tepki gösterdi.

Beşiktaşlı taraftarlar, kritik maçta takımlarını yalnız bırakmadı ve tribünleri doldurdu. Taraftarların yeni tip koronavirüs nedeniyle uygulanan yüzde 50 kapasiteye uymadığı ve tribünlerin büyük bölümünü doldurduğu görüldü.

Beşiktaşlı futbolcular 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla LÖSEV tişörtleriyle sahaya çıktı.

Karşılaşma öncesi Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83. yılında anıldı. Vodafone Park'taki skorboardda Atatürk'ün fotoğrafıyla beraber "Kalbimizdesin" yazısına yer verildi.

Tribünde gerginlik

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u konuk ettiği karşılaşmanın devre arasında yedek kulübelerinin arkasındaki tribünde gerginlik yaşandı.

Süper Lig'in 12'nci haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısı, Abdülkadir Ömür'ün 45+4'üncü dakikada attığı golle Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın devre arasında Trabzonspor yedek kulübesinin arkasındaki tribünde gerginlik yaşandı. İddiaya göre Trabzonsporlu olduğu ifade edilen bir taraftarın, takımının attığı gole sevinmesinin ardından Beşiktaşlı taraftarlar tepki gösterdi. Daha sonra taraflar arasında arbede yaşanırken, polis olaya müdahale etti. Birkaç kişini gözaltına alınmasının ardından gerginlik sona erdi. Olayın yaşandığı tribüne ise daha sonra çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Dorukhan Toköz eski takımına karşı ilk kez görev yaptı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayan Dorukhan Toköz, eski takımına karşı ilk kez görev yaptı.

Geçtiğimiz sezon sonunda siyah-beyazlı ekiple sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz, Avrupa kulüpleriyle yaptığı görüşmelerden sonuç alamamış ve sonrasında Trabzonspor’a imza atmıştı. Dorukhan Toköz, Trabzonspor formasıyla ilk kez Vodafone Park’ta görev yaptı. 25 yaşındaki futbolcu, Bruno Peres’in yokluğunda mücadeleye 11’de başladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin