Beşiktaş tam sekiz golün çıktığı hazırlık karşılaşmasında Giresunspor'u 5-3 mağlup etti

Dünya Kupası nedeniyle çalışmalarını Antalya'nın Belek turizm merkezinde sürdüren Beşiktaş, kampın son hazırlık maçında Giresunspor ile karşı karşıya geldi ve sahadan 5-3'lük galibiyetle ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş tam sekiz golün çıktığı hazırlık karşılaşmasında Giresunspor'u 5-3 mağlup etti

Süper Lig'in başlamasına çok az bir süre kala Beşiktaş son hazırlık maçında Giresunspor ile kozlarını paylaştı.

Tam sekiz golün çıktığı mücadelede kazanan taraf 5-3'lük skorla siyah-beyazlılar oldu. Beşiktaş'ın gollerini 30 ve 46. dakikalarda Fernandes, 45. dakikada penaltıdan N'Koudou, 70. ve 86. dakikalarda da Cenk Tosun kaydetti.

Giresunspor'un gollerini ise 51. dakikada Serginho, 80. dakikada Doğan Can ve 90. dakikada penaltıdan Savicevic attı.

ŞENOL GÜNEŞ 10 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Giresunspor ile oynanan hazırlık maçında 10 değişiklik yaptı. 46. dakikada Salih Uçan'ın yerine Necip Uysal, Atiba'nın yerine Dele Alli, Ersin'in yerine Mert Günok oyuna girdi. 59. dakikada ise Tayyip'in yerine Kerem Atakan, Redmond'un yerine Montero, N'Koudou'nun yerine de Cenk Tosun maça dahil oldu. 66. dakikada da Umut Meraş'ın yerine Tayfur, Fernandes'in yerine Josef, 77. dakikada Muleka'nın yerine de Masuaku oyuna girdi. Son olarak 84. dakikada da Rosier, yerini Semih'e bıraktı. Mücadelede Welinton ise 90 dakikada sahada yer aldı. 

HAKAN KELEŞ 9 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ise 9 değişiklik tercih etti. Keleş, 46. dakikada Navarrete'nin yerine Görkem Sağlam'a, Kuwas'ın yerine Savicevic'e, Alper'in yerine Kadir Seven'e görev verdi. 57. dakikada Campuzano'nun yerine de Talha Ulvan, Bajic'in yerine de Oğulcan Çağlayan, sakatlanan Kadir Seven'in yerine de Murat Cem Akpınar oyuna dahil oldu. 62. dakikada Serginho'nun yerine Rahmetullah, Eguskiza'nın yerine de Doğan Can Davas maça dahil olurken, 82. dakikada Arias'ın yerine Mert Han Kurt görev yaptı.

BEŞİKTAŞ-GİRESUNSPOR MAÇ ÖZETİ İZLE

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin