Beşiktaş Gençlik Festivali, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydan’ında gerçekleşecek

Beşiktaş Gençlik Festivali, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı 4 gün sürecek olan dopdolu bir festival programı ile kutlamaya hazırlanıyor. Konserler, söyleşiler, eğlenceli gösteri ve aktivitelerin yer alacağı Beşiktaş Gençlik Festivali, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydanı’nda gerçekleşecek. Halka açık ve ücretsiz gerçekleşecek festival kapsamında Duman ve Zeynep Bastik'de sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Gençlik Festivali, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydan’ında gerçekleşecek

Mustafa Kemal Atatürk, 16 Mayıs 1919 günü Bandırma Vapuru'na binmek üzere Beşiktaş İskelesi’nden yola çıkarak Milli Mücadele ateşini başlattı. Belediyemiz de Beşiktaş için böylesine özel bir anlam taşıyan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı 4 gün sürecek olan dopdolu bir festival programı ile kutlamaya hazırlanıyor. 

Beşiktaş Gençlik Festivali, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydan’ında gerçekleşecek

Konserler, söyleşiler, eğlenceli gösteri ve aktivitelerin yer alacağı Beşiktaş Gençlik Festivali, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydanı’nda gerçekleşecek. 16-17 Mayıs tarihlerinde festivale ev sahipliği yapacak olan Sanatçılar Parkı sahnesinde üniversite grubu konserleri, üniversiteler arası münazara etkinliği, Nilay Örnek, Aylin Balboa, Celil Nalçakan ve Can Yılmaz'ın katılımları ile Kafa Dergisi Söyleşisi ve Rüştü Onur Atilla ile Doğan Akdoğan’ın yıllardır süren hoş sohbetlerini sahneye taşıdıkları Abur Cubur Show olacak.

Beşiktaş Gençlik Festivali, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydan’ında gerçekleşecek - Resim : 2

Barbaros Meydanı’nda Duman Konseri
Etkinlikler 18 Mayıs Çarşamba günü Lapstekin’in Barbaros Meydanı’ndaki DJ performansı ve ardından Duman konseri ile devam edecek. Ünlü rock grubu Duman, eşsiz sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla Beşiktaş'ta gençlerle buluşacak.

19 Mayıs’ta O Zaman Renk Koşusu ve Zeynep Bastık Beşiktaş’ta!
19 Mayıs günü ise etkinlikler O Zaman Renk Koşusu ile başlayacak. Saat 17.00’de Ortaköy Meydanı’nda başlayacak olan koşu ile Beşiktaş’ın sokakları rengârenk olacak. Barbaros Meydanı’nda son bulacak koşunun ardından Lapstekin’in DJ performansı ve KÖFN konseri gerçekleşecek. Saat 21.00’de ise sahne, şarkıcı Zeynep Bastık’ın olacak. Festival alanını dolduran on binlerce genç, Zeynep Bastık’ın sevilen şarkıları eşliğinde 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Beşiktaş Gençlik Festivali, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydan’ında gerçekleşecek - Resim : 3

- Program -
16 Mayıs Pazartesi
Sanatçılar Parkı
18.00 Üniversite Grubu Konseri: "Shaker" (Boğaziçi Üni.)
19.30 Üniversite Grubu Konseri: "Jetlag" (Bahçeşehir Üni.)
21.00 Kafa Dergisi Söyleşi

17 Mayıs Salı
Sanatçılar Parkı
15.30 Üniversite Grubu Konseri: "Belki Biraz" (Bilgi Üni.)
17.00 Üniversite Grubu Konseri: "163" (Yıldız Teknik Üni.)
18.30 Üniversiteler Arası Münazara
21.00 Abur Cubur Show
Sanatçılar Parkı konumu için tıklayınız.

18 Mayıs Çarşamba
Barbaros Meydanı
19.00 Lapstekin (DJ Performans)
21.00 Duman Konseri

19 Mayıs Perşembe
Barbaros Meydanı
17.00 O Zaman Renk Koşusu
18.00 Lapstekin (DJ Performans)
19.30 KÖFN Konseri
21.00 Zeynep Bastık Konseri

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin