Beşiktaş-Dortmund maçının kanalı değişebilir

Şampiyonlar Ligi'nde 2021-22 sezonu oynanacak grup maçları ile başladı. Beşiktaş taraftarı, Borussia Dortmund ile oyananacak maçın TV8'den yayınlanmasını istiyor. Sergen Yalçın'ın isteğine Acun Ilıcalı'dan yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş-Dortmund maçının kanalı değişebilir

Sosyal medyada Beşiktaş taraftarı, 15 Eylül Çarşamba günü oynanacak Dortmund maçının Exxen'den TV8'e alınmasını istiyor.

Beşiktaş taraftar grubu çArşı, "Halkın takımının, Beşiktaşımızın maçı, Halka açık kanal TV8’den yayınlansın! #BJKMaçıTv8denYayınlansın" paylaşımını yaptı.

Konuyla ilgili binlerce paylaşım yapılırken Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın da maçın şifresiz yayınlanmasını istedi.

Beşiktaş-Dortmund maçının dijital içerik platformu Exxen'de yayınlanacak olmasının sorulmasına üzerine Sergen Yalçın, "Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Ben öncülük edeyim, kanalı aç, herkes izlesin. TV8'den verebilir tüm halka. İlk maçımız camia olarak çok heyecanlıyız. Bir seferlik maçı açık kanaldan verebilir. Tüm ülke seyretmek izliyor." dedi.

Beşiktaş-Dortmund maçının kanalı değişebilir - Resim : 2

Acun Ilıcalı karşı çıktı

Maçın açık kanaldan yayınlanmasının mümkün olmadığını ifade eden Acun Ilıcalı, "Sergen çok sevdiğim, değerli bir insan. Sergen'in bugünkü isteği gönlünden gelen bir istek. İstek var istek var. Yarın Beşiktaş maçını izlerken 'Şu oyuncu oyuna girsin' diye düşünüp istesem, Sergen onu hayata geçirebilir mi? Dolayısıyla burada herkesin kendi alanında, kendi işi var. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi parası yayın haklarından geliyor. Ben de karşı istekle geliyorum. Hayatımızın en büyük riskine girdik. Bizi destekleyin. Biz de kulüplere, Türk futboluna daha çok destek olalım. 6 yıldır bedava yayınlanmıyor Şampiyonlar Ligi. Ama birden ‘Acun, bedava yayınla’ oldu." dedi.

Bazı taraftarlar Acun Ilıcalı'nın bu sözlerine rağmen maç günü kararın değişebileceğini düşünüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin