Beşiktaş derbisi öncesi Boey ve Abdülkerim'den mahrum kalacak Galatasaray'da genç sol bek Kazımcan Karataş'ta sakatlandı

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Alanyaspor maçında sakatlanan genç futbolcunun son durumu hakkında Galatasaray'dan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş derbisi öncesi Boey ve Abdülkerim'den mahrum kalacak Galatasaray'da genç sol bek Kazımcan Karataş'ta sakatlandı

Galatasaray , Süper Lig'in 11. haftasında NEF Stadı'nda konuk ettiği Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Maçta sarı-kırmızılı takımda Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakçı kırmızı kart gördü. Sarı kırmızılı takım 2-0 önde götürdüğü maçtan 2-2'lik eşitlikle ayrılırken, maç sonrasında Galatasaray yönetimi hakem Ali Palabıyık'a sert tepkiler gösterdi. 

Sacha Boey ve Abdülkerim'in kırmızı kart görmesi sonucu 2 hafta sonra oynanacak Beşiktaş derbisinde yer almayacak. Sarı-kırmızılılar bu iki yıldızın yokluğunun şokunu yaşarken bir kötü haber daha aldı. 

DERBİDE OYNAMAYABİLİR

Alanyaspor maçına ilk 11'de başlayan Kazımcan Karataş, sakatlanarak 58. dakikada oyundan çıkmıştı. Maç sonrasında genç futbolcunun çekilen MR'ında sol üst ön adele grubunda yüklenmeye bağlı zorlanma tespit edildiği ve oyuncunun tedavisine başlandığı açıklandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin